Al Pacino date met de ex-vriendin van Mick Jagger

Al Pacino ken je vast wel van bekende films waarin hij gespeeld heeft zoals The Godfather, Scarecrow of de meer recent The Irishman. De 81-jarige acteur heeft na ruim vijftig jaar op het doek en op het podium een succesvolle carrière achter de rug. Ook heeft hij over de jaren heen met verschillende vrouwen gedate, al had hij met de meeste een stuk minder leeftijdsverschil dan met zijn nieuwe liefde. Al Pacino is namelijk aan het daten met de 53 jaar jongere Noor Alfallah, de ex-vriendin van Mick Jagger.

 

De acteur werd recent gespot met de 28-jarige Noor toen ze een restaurant verlieten in Venice, California. Het stel was daar met vrienden, waaronder acteur Jason Momoa en kunstenaar Julian Schnabel. Volgens bronnen zijn Al Pacino en Noor Alfallah begonnen met daten tijdens de pandemie en zijn ze al een tijdje samen. Het lijkt er dus op dat het best serieus is ondanks het leeftijdsverschillen

Wie is Noor Alfallah?

Noor Alfallah is een Kuweits-Amerikaanse filmproducente. Ze is vice president van Linda Obst Productions bij Sony. Noor ging naar de USC School of Cinematic Arts en UCLA School of Theater. In ieder geval heeft ze dus iets gemeen met Al Pacino, want ze zitten in hetzelfde wereldje. Noor kwam in eerste instantie in de spotlight te staan door haar relatie met Rolling Stones-zanger Mick Jagger. Op Instagram heeft de brunette ruim vijftienduizend volgers.

Het lijkt erop dat Noor Alfallah een type heeft, want ze heeft al met meerdere oudere mannen gedatet. Naast haar relatie met Mick Jagger heeft ze ook ze de 60-jarige investeerder en miljardair Nicolas Berggruen gedate. Ook werd Noor gelinkt aan de 91-jarige Clint Eastwood, maar hij is volgens Noor gewoon een vriend. Tijdens haar relatie met Mick Jagger in 2017 was ze 22, terwijl de zanger maar liefst 74 was.

Zie hieroner een aantal foto’s van de Instagram van Noor Alfallah: