De luxueuze villa van Wesley Sneijder

Als profvoetballer heeft Wesley Sneijder er een lange carrière op zitten. Ook zijn privé-leven was menigmaal onderwerp van gesprek, waarbij het voornamelijk ging over zijn relatie met de knappe Yolanthe Cabau van Kasbergen. Maar goed, nu gaat het over de luxe villa in Ibiza die al een tijdje te koop staat.

 

De prachtige villa, genaamd Casa Penelope, is geschikt voor zes personen. Er zijn drie slaapkamers en drie badkamers aanwezig. Het heeft verder ook nog eens een eigen privézwembad en jacuzzi, wat je wel mag verwachten van een dergelijk luxe woning. De villa is gelegen in de meest gevraagde omgeving, namelijk het Ses Torres Talamanca-gebied. Het huis heeft een gedeelde opstap en een eigen ondergrondse parkeergarage. Mocht je zin hebben in een duik in de zee? Dan hoef je ook niet in de auto te stappen. Het ligt namelijk zo’n 500 meter van het strand.

Wesley Sneijder woning Ibiza

Het optrekje van Wesley is over drie niveaus verdeeld, waarvan twee bovengronds. Verder heeft de villa een grote en goed onderhouden tuin, met een zwembad van ongeveer 9×15 meter, met een externe douche eraan vast.

Het huis heeft een woonoppervlakte van 355 vierkante meter en een perceel van 470 vierkante meter. De vraagprijs is in totaal 2.800.000 euro.

Heb je interesse in de prachtige villa en toevallig nog ergens een flinke zak met euro’s liggen? Bekijk dan de advertentie op EasyIbiza.net.

Wanneer de voormalig speler van Internazionale en het Nederlands Elftal de villa weet te verkopen, zal zijn bankrekening dus aardig gespekt worden. Lees verder over het vermogen van Wesley Sneijder.