De spin-off van La Casa de Papel

Ook aan deze fantastische serie kom een eind, helaas. De serie kent uiteindelijk vijf seizoenen die ook nog is bestaan uit verschillende delen. 3 december komt het tweede en daarmee laatste deel van seizoen vijf online op Netflix.

Bij een serie als deze raak je nooit uitgekeken. Dat blijkt maar weer. De cast van de serie kwam op 30 november bij elkaar om een Q&A op te nemen. Zo wilden zij in stijl afscheid nemen van La Casa de Papel. In deze Q&A werd duidelijk gemaakt dat de serie op een andere manier verder gaat. Berlin maakte duidelijk dat hij een eigen spin-off krijgt. Dit wordt het achtergrond verhaal van zijn personage in de serie.

la casa de papel spin-off

Wanneer komt Berlin op Netflix?

Naast dat bekend werd gemaakt dat Netflix begint aan een spin-off van Berlin, is er voor de rest niks duidelijk gemaakt. Het blijft onduidelijk hoe de serie eruit zal gaan zien en wat er precies aan bod komt. Wat we wel weten is dat deze spin-off pas in 2023 gepland staat. Nog even wachten dus voor de La Casa de Papel fans onder ons.

Op het Twitter account van La Casa de Papel is al een kleine trailer weggegeven over Berlin. Hier is verder niks te zien, maar zo wordt het vervolg aangekondigd.

Benieuwd naar andere films en series die op Netflix verschijnen? Bekijk dan de absolute top films en series die in december op Netlfix komen.