Netflix krijgt vele nieuwe films en series in december

December zal een aantal zeer goede films en series voor ons in petto hebben. Van Spider-Man tot een nieuw seizoen van La Casa de Papel. Lees hieronder het nieuwe aanbod:

1. Spider-Man: Far from home

Deze film is het vervolg op de Marvel film Spider-man: Homecoming. In deze film gaat Peter Parker (Spider-Man) met de hele klas op schoolreisje naar Europa. Voor Peter voelt het meer als een vakantie, na alles wat er gebeurd is in zijn Spider-Man leven. Daarnaast is hij van plan het meisje van zijn dromen eindelijk te vertellen dat hij haar leuk vindt. Totdat er roet in het eten wordt gegooid. Peter wordt benaderd door Nick Fury, om het mysterie rondom verschillende aanvallen van elementaire wezens te ontrafelen. Hierbij ontmoet hij een andere superheld Mysterio. Samen ontrafelen ze het mysterie. De film is vanaf 1 december op Netflix te zien.

 

2. La Casa de Papel seizoen 5 deel 2

La Casa de Papel is een mega populaire serie op Netflix en het kent ondertussen vijf seizoenen. Even in het kort: Een crimineel mastermind, ook wel El Profesor, heeft het plan om de grootste overval aller tijden te plegen. Hoe? Door miljarden euro’s te printen in de koninklijke Munt in Spanje. Om zijn plan werkelijkheid te maken zoekt hij acht mensen bij elkaar, met allemaal hun eigen skills en die niks te verliezen hebben. El Profesor heeft zijn acht mensen gevonden en gaat aan de slag. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandeling met de politie. Door de serie heen maken de dieven zich klaar voor de confrontatie met de politie. De razend populaire Netflix serie komt nu toch echt tot z’n eind. Het allerlaatste deel verschijnt 3 december op Netflix.

 

3. The Unforgivable

Ruth Slater (gespeeld door Sandra Bullock) wordt vrijgelaten uit de gevangenis wanneer zij haar straf voor gewelddadig misdrijf heeft uitgezeten. Terug in de samenleving wordt zij niet geaccepteerd. Het beschouwt haar verleden als onvergeeflijk. Ze gaat opzoek naar iemand die haar misschien wel accepteert, haar jongere zusje die ze destijds moest achterlaten. Dat blijkt lastiger dan ze denkt. Deze drama-film is vanaf 10 december te zien op Netflix.

 

4. The Witcher seizoen 2

De serie gaat over de heks Geralt of Rivia, gespeeld door Henry Cavill. Dit is een eenzame monsterjager die door middel van oefeningen en aanpassingen van zijn lichaam bovennatuurlijke krachten heeft ontwikkeld. Hij is bijvoorbeeld in staat om te vechten tegen het kwaad. Geralt of Rivia probeert zijn draai te vinden in de wereld waar het kwaad overheerst. Het lot brengt hem in contact met de tovenares Yennefer van Vengerberg, gespeeld door Anya Chalotra. Daarnaast komt de prinses Cirilla van Cintra, gespeeld door Freya Allan, in beeld. Het trio probeert samen hun draai te vinden in het ‘Continent’, waar zij leven.¬†Seizoen 2 van deze fantasydrama komt 17 december op Netflix.

 

Genoeg kijkvoer om de koude dagen door te komen dus. Ben je op zoek naar nog meer goede series? Check dan de lijst van de beste series op Netflix volgens IMDb.