Een stijlvolle loft staat te koop in Oudewater

Deze indrukwekkende loftwoning, het Oude Ketelhuis, is hét monument en hét gezicht van de Oude Touwfabriek. De Oude Touwfabriek ligt een wijk in Klein Hekendorp. De woning kenmerkt zich onder andere ook door de 40 meter hoge markante schoorsteen, de sheddaken en de enorme hoeveelheid ruimte.

De fabriek is al sinds 1991 buiten gebruik en heeft een grote cultuurhistorische waarde. De omgetoverde fabriek is in 2017 volledig verbouwd tot een luxe woning met 2 entresols, 4 slaap-/werkkamers, 2 badkamers en een volledig uitgeruste moderne open keuken. Er zijn in de woning authentieke elementen behouden, daardoor heeft het een industriële uitstraling.

Wat is de vraagprijs op Funda?

De prijs van deze industriële en monumentale loftwoning is 995.000 euro. Het huis heeft 269 vierkante meter woonoppervlakte en 404 vierkante meter perceel.

De koper krijgt voor het geld nog meer dan het bovengenoemde. Om het huis heen ligt een aangelegde tuin en 2 privé parkeerplaatsen op het afgesloten parkeerterrein direct achter de woning. Kortom: genoeg ruimte.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van de stijlvolle loftwoning in Oudewater:

loft woning utrecht oudewater te koop op Funda

Ook benieuwd naar een vreemde Funda vondst van een tijd geleden? Lees Tilburgse woning lijkt vanbinnen een vies studentenhuis. Wij vragen ons nog steeds af hoe je een woning in deze staat op Funda kan zetten.