Eé van de beste Nederlandse series

Als het op Nederlandse series aankomt, staat Undercover wat ons betreft aan de top. Weinig Nederlandse series weten spanning, humor en ingenieuze verhaallijnen zo goed met elkaar te combineren als deze Vlaams-Nederlandse serie. Kijken we naar Frank Lammers, dan kunnen we alleen nog maar aan Ferry denken. Ook het personage van Tom Waes, Bob, is publieksfavoriet. De acteur deed recent onthullingen over wanneer we seizoen 3 van Undercover kunnen verwachten. De releasedatum van Undercover seizoen 3 is sneller dan je denkt.

De releasedatum Undercover seizoen 3

Geleidelijk aan wordt er steeds meer bekend over het vervolg van Undercover .Zo lieten we je eerder al weten over de grote hint in het einde van de aftiteling. We kunnen nog niet met zekerheid zeggen wat de precieze verhaallijnen van het nieuwe seizoen zullen zijn.

Undercover seizoen 3

Het is in ieder geval duidelijk dat Bob wederom een belangrijke rol zal gaan spelen. Hij is de verbindende factor tussen de gevangenis en de ranch. Het is daarom ook logisch dat Tom Waes, de acteur achter Bob, werd geïnterviewd. In het interview liet hij doorschemeren wanneer Undercover seizoen 3 op de planning staat.

Wanneer komt Undercover seizoen 3 op Netflix?

Tom Waes verklapte dat het nieuwe seizoen vanaf september op Netflix te zien zal zijn. De kans is groot dat er dan ook weer elke week een nieuwe aflevering te zien zal zijn. Dat gebeurt vaker.

Op Netflix bijvoorbeeld met Snowpiercer, op Videoland met Mocro Maffia seizoen 3. Netflix lijkt waarschijnlijk maar al te goed door te hebben dat fans voor Undercover seizoen 3 hun abonnement nog wel een paar weken verlengen. Wat dat betreft kunnen we ze geen ongelijk geven. Over de precieze cast van de serie die we in seizoen 3 gaan terug zien, is nog niet veel duidelijk. Ferry en Daniëlle zullen in elk geval wel een rol gaan spelen in Ferry de film, de spin-off over de vroegere carrière van Ferry.