Undercover seizoen 2 is nu te zien op Netflix

Undercover is wat ons betreft één van de vetste series op Netflix. Dat komt mede door het feit dat het een Nederlands-Vlaamse Netflix Original is, maar ook zonder twijfel door het meeslepende plot. Het verhaal gaat na een geslaagd eerste seizoen immers verder met Undercover seizoen 2. Daarin zijn inmiddels bekende personages zoals Kim, Bob en Ferry wederom in te zien.

Tegelijkertijd maakt het nieuwe seizoen ook plaats voor nieuwe personen. Eerder bespraken we al een aantal van de nieuwe personages in Undercover seizoen 2. Eén van deze personages onthulde onlangs dat hij voor zijn rol maar liefst 10 kilo moest afvallen.

Undercover seizoen 2

De acteur achter ”JP” vertelt over zijn afvallen

De acteur die voor Undercover seizoen 2 10 kilo moest afvallen is de Vlaamse Sebastien Dewaele. Hij speelt de rol van Jean-Pierre ”JP” Berger. Aangezien JP toch wel één van de bad guys is van het nieuwe seizoen, moest hij er voor de rol fit uitzien. En dat zorgde ervoor dat hij een behoorlijk pittig afvalproces in ging.

sebastien dewaele
Sebastien Dewaele in Grenslanders

Zelf vertelde Dewaele dat het afvallen op een gegeven moment bijna een full-time baan werd. Nadat de opnames waren afgerond duurde het dan dus ook niet lang voordat hij naar een hamburger greep.

Undercover seizoen 2 acteur
Sebastien Dewaele in Undercover seizoen 2

Wij zijn groot fan van Undercover seizoen 2

De hype rondom de succesvolle serie is (wat ons betreft terecht) nog lang niet over. De hoge IMDb-score van een 7.9 lijkt dat alleen maar te bevestigen. Voorlopig staan ons nog veel afleveringen van de serie te wachten. Onlangs vertelden we je al dat Undercover kijken zonder Netflix abonnement ook mogelijk is. Dat garandeert nog een aantal weken kijkplezier.

Tegelijkertijd staat een film die inzoomt op personage Ferry Bouman ook al op de planning. Voor nu zijn al onze ogen echter gericht op El Dorado en alle grimmige taferelen die zich daar in het geheim afspelen.