De geweldige serie Prison Break 

Op augustus 2005 kwam Prison Break voor het eerst uit op de televisie in de Verenigde Staten. De serie van FOX was zo’n immense hit dat het twee nominaties voor een Golden Globe en de prijs Favorite New TV Drama ontving. Het is één van de beste series en in augustus 2005 trok het programma 10,5 miljoen kijkers.

In 2009 waren er echter geruchten dat de succesvolle serie na vier seizoenen zou stoppen. Pas in 2015 kondigde FOX aan dat er een vijfde seizoen aankwam. Maar komt Prison Break seizoen 6 er ook nog aan?

prison break seizoen 6

Is Prison Break seizoen 6 op komst?

De vraag of Prison Break seizoen 6 er ooit aankomt, dat speelt al langer. De serie gaat al zo lang mee maar is nog steeds even spannend. Maar wil FOX hier nog nieuw leven inblazen? Wij hopen althans van wel.

De hoofdman Charlie Collier van FOX heeft echter in 2019 gezegd dat er geen plannen zijn om Prison Break seizoen 6 een realiteit te maken. Maar daarnaast zei Collier wel dat zullen we altijd luisteren wanneer de makers van Prison Break met een goed verhaal komen. Allemaal zo verwarrend en het wordt er niet beter op.

de beste Netflix serie

De beste serie op Netflix komt wellicht terug

Om seizoen 5 van Prison Break te kijken op Netflix, hebben wij tot december 2018 moeten wachten. Er was zo wel een goede reden om de serie opnieuw te kijken. Dominic Purcell is degene die Lincoln Burrows speelt én degene die weer verwarring in ons hoofd heeft gebracht met zijn Instagram post.

De Prison Break ster maakt een lijstje met geruchten die hij even afgaat en tussen de geruchten zit er één die onze aandacht heeft gewonnen. Purcell zegt: “Rumor number 3, Will season pb 6 happen. Yes…..” Er is nog niks officieel bevestigd, maar Dominic Purcell maakt het wel heel aantrekkelijk om de gevangenisserie opnieuw te bingewatchen. Doen?