De villa van Jaap van Zweden staat te koop op Funda

Nu de villa van Gordon niet meer te koop staat, is er een nieuw potentieel huis op Funda gepubliceerd. Dit keer is het een prachtige villa van dirigent Jaap van Zweden in Laren, op 100 meter afstand van de normale weg.

Naast een dikke oprijlaan met enorme bomen, krijg je een huis met een oppervlakte van 431 vierkante meter. En als dat nog niet genoeg is: de tuin is met 9.430 vierkante meter een van de grootste die je in Laren zal vinden.

dure villa funda Jaap van Zweden

Tien kamers, een ‘zwembadhuisje’ en meer

Wanneer je de villa koopt, krijg je in totaal tien kamers. vijf slaapkamers, drie badkamers en een zeer ruime woonkeuken. In de bijzondere tuin een garage met een guesthouse op de verdieping en een grote schuur.

Naast alle gebouwen in de tuin vind je ook een zwembad, groot genoeg om met het complete gezin in te zwemmen. Op de eerste verdieping van het huis vind je trouwens naast de slaapkamers ook een flink aantal balkons. Zo kan je uitkijken op je grote perceel, maar zal je de bewoonde wereld niet zien door alle bomen en gewassen die met die bedoeling zijn geplaatst. De villa heeft het label ‘gemeentelijk monument’ gekregen door zijn karakteristieke uitstraling. Een woning met een verhaal is ook wat waard.

zwembad van de villa met zwembadhuisje

Knusse inrichting ondanks de grootte

Ondanks dat het een enorme villa is, is het gebouw een aantal jaren geleden gerestaureerd en is er veel rekening gehouden met een ‘warme sfeer’. Op de foto’s is dat echt wel terug te zien. Zo is er veel gebruik gemaakt van houten vloeren, crème-witte verf en marmer. Ook de inboedel geeft de nieuwe bewoner genoeg inspiratie voor het toekomstige meubilair.

woonkamer

Aan luxe hangt een flink prijskaartje

Om in deze parel te kunnen wonen, heb je een dikke portemonnee nodig. Met een prijskaartje van €6.500.000 is het een van de duurste villa’s van Nederland. Maar zeg eerlijk: iedereen zou zich een ware koning(in) voelen in deze villa, toch?

Zie hieronder meer foto’s van de villa op Funda. De nieuwe eigenaar zal Jaap van Zweden ongetwijfeld bedanken voor de inrichting.

uitzicht villa

badkamer met marmer

inloopkast Jaap van Zweden