Netflix houdt zich al tijden bezig met coproducties in het buitenland. Zo zijn er naast Amerikaanse series ook talloze Spaanstalige series op Netflix die het kijken meer dan waard zijn. Zo kunnen wij niet wachten tot La Casa de Papel seizoen 3 zal verschijnen. Maar genoeg gezegd over series uit andere landen. Nu wordt er met Undercover namelijk bewezen dat ook Nederlandse series enorm hard kunnen zijn.

Undercover behandelt een onderbelicht deel van de Nederlandse onderwereld

Undercover is een Belgisch-Nederlandse coproductie waarbij Frank Lammers in de huid kruipt van Ferry Bouman, een Eindhovense crimineel. Hij is een van de grootste xtc-producenten ter wereld. Waar een serie als Mocro Maffia zich volledig op onze hoofdstad richtte, gaat het in Undercover over een ander belangrijk deel van de Nederlandse onderwereld: Limburg.

Op een camping voert Ferry zijn snode plannen uit tussen de spelende kinderen, de barbecues en de plaatselijke bakker. Zijn ‘rustige’ leventje wordt echter verstoord wanneer twee undercover agenten (gespeeld door Tom Waes en Anna Drijver)  zijn territorium betreden met als doel om het hele drugsnetwerk op te rollen.

Al eerder kondigde Netflix met het onderstaande bericht aan dat de eerste Nederlands/Belgische co-productie in 2019 zou verschijnen:

Nieuwe beelden van de Nederlandse Netflix serie

Nu lijkt het allemaal steeds dichterbij te komen. Het jaar 2019 is aangebroken en er verschijnen meer beelden van de brute misdaadserie. Check hieronder de shots die Netflix onlangs vrij heeft gegeven:

trailer van Undercover MAN MAN Nederlandse Netflix serie Undercover MAN MAN 02 Nederlandse Netflix serie Undercover MAN MAN 01 trailer van Undercover MAN MAN

Undercover is een samenwerking tussen Netflix, De Mensen, Dutch Filmworks en VRT. De serie bestaat uit maar liefst tien afleveringen en is al sinds zondag 24 februari wekelijks te zien op Eén. Binnenkort zal deze brute serie dus op Netflix te zien zijn. Wij kunnen jullie de exacte datum niet geven, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte.