Start met duidelijke doelstellingen

Het lijkt een koud kunstje aangezien dit door praktisch iedereen wordt gezegd, maar niets is minder waar. De meeste mensen gaan de fout in door het ‘willen’ van allerlei zaken, zonder enige duidelijkheid aan te brengen in die doelstellingen. Teveel hooi op je vork nemen is geen kunst en tevens erg nadelig voor de kwaliteit van de wijze waarop je naar doelen toewerkt. Doe het dus vooral rustig aan en ga voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Stel prioriteiten, maak doelen concreet en werk je te nemen stappen één voor één af.

Met deze gadget ben je in één klap productiever dan ooit tevoren

Misschien nog wel belangrijker is de wijze waarop je al je doelstellingen gaat tackelen. Succes op sportief gebied vereist een goede uitrusting om te hardlopen, maar ook om te fitnessen. Daarnaast wil je een juiste sportschool kiezen, de correcte begeleiding ervaren en motivatie putten uit vrienden of collega’s. Als we het hebben over werk of ontspanning, dan zijn er altijd enkele zaken die daar op eenvoudige wijze aan bij kunnen dragen.

samsung galaxy tab s4 MAN MAN 03

Maak het starten aan een nieuw productief jaar leuk door jezelf te voorzien van dé perfecte items voor succes op diverse gebieden. Werk je veel en staat reizen hoog op je prioriteitenlijst? Dan is het handig om je werkomgeving zo compact mogelijk te houden én jezelf te voorzien van goed materiaal. In dit geval doelen we op een praktische laptop óf sterker nog – een effectieve, veelzijdige tablet.

Laat die laatste nou net dé gadget zijn die wij je adviseren voor een productief, maar vooral ook effectief 2019. Eerlijk is eerlijk, vandaag de dag willen we overal en op ieder gewenst moment de beschikking hebben over informatie en digitale data. Onze telefoons zijn in hun puurste vorm al ware mini-computers, maar we hebben een tablet gevonden die écht de status computer mag dragen.

Ontspannen en werken op de meest simpele wijze

Normaliter hebben we nogal een bekrompen gedachte als het gaat om gadgets. De markt lijkt inmiddels zover geëvolueerd dat er van rigoureuze veranderingen bijna geen sprake meer is. Toch zijn er af en toe nieuwe ontwikkelingen die op z’n zachtst gezegd ‘aardig enthousiast’ ontvangen mogen worden. In dit geval gaat het dan om de Samsung Galaxy Tab S4. Een tablet die niet langer alleen leuk is voor spelletjes, maar zich ontwikkeld heeft tot zeer praktisch computersysteem. Mocht je toch van plan zijn om te gamen op je Samsung Galaxy Tab S4, dan is dit met de toevoeging van Dolby Atmos een hele prettige tijdsbesteding.

samsung galaxy tab s4 MAN MAN 045

Galaxy Tab S4

Samsung €649,00 Shop nu
samsung galaxy tab s4 MAN MAN

Galaxy Tab S4

Samsung €649,00 Shop nu

Als we tablets bekijken, dan kijken we meestal naar praktische functies als batterijduur en schermgrootte. Daarnaast is de snelheid en de resolutie van belang – en dan heb je bijna alle aspecten wel zo’n beetje gehad. Totdat we met de Samsung Galaxy Tab S4 in aanraking kwamen. Het klinkt misschien overdreven, maar Samsung heeft wat ons betreft een schot in de roos te pakken wat betreft veelzijdigheid in deze Tab S4.

Zoals je mag verwachten van de moderne tablets is de Galaxy Tab S4 voorzien van alle laatste snufjes. De gebruikte Qualcomm Snapdragon 835 processor is weliswaar niet de meest recente creatie van het bedrijf, maar in de praktijk merk je hier vrij weinig van. We waren in eerste instantie nogal huiverig voor het Samsung DeX principe, maar dat blijkt onnodig te zijn geweest.

Verander je tablet in een oogwenk in een pc

Samsung DeX is Samsungs nieuwe systeem dat de tablet verandert van een mobile device in een waardig ‘desktopsysteem’. De Galaxy Tab S4 is aan te sluiten op een tweede scherm via een HDMI-kabel of te gebruiken in combinatie met een keyboard cover. In beide gevallen kun je ervoor kiezen dat de tablet automatisch opstart in de DeX-modus wanneer een van deze aansluitingen aanwezig is.

samsung galaxy tab s4 MAN MAN 05

Het is lastig voor te stellen dat je een tablet kunt gebruiken als pc en dat brengt meteen een probleem met zich mee. Ik merkte namelijk in het gebruik dat ik de tablet op dezelfde wijze ging benaderen als bijvoorbeeld mijn laptop. Dit zorgt er meteen voor dat je er anders mee omgaat. Ja, het is inderdaad prima als pc te gebruiken, zeker in combinatie met de keyboard cover. Echter, je moet niet verwachten dat je er op gaat Photoshoppen of InDesignen.

Nu weet ik dat ik zeer specifiek ben in het benoemen van programmatuur die veel eisen van een systeem, maar dat doe ik bewust. De tablet is namelijk functioneel in iedere zin van het woord, maar je mag/moet er niet de verkeerde verwachtingen bij hebben. Iets waar men voor dient te waken. Ik moet bekennen dat ik zeer te spreken ben over de batterijduur. Tijdens mijn 4-uur durende treinretour (iedere dag) kon ik prima uit de voeten met de functies van de tablet, zonder te focussen op energiebesparing. Netflix, mailen en WordPress gaan prima samen, zo blijkt.

Technische aspecten die aan alle eisen van vandaag de dag voldoen

Zoals ik aangaf was de tablet prima geschikt voor werkzaamheden als wordbestanden, artikelen typen in WordPress en mailen. Ik heb eigenlijk geen enkel moment ervaren waarop het vervelend werd om te wachten op laadtijden, handelingssnelheid of andere praktijkfrustraties. De reden dat we deze tablet uitlichten is eigenlijk heel simpel. Het is zeer prettig om functioneel te kunnen zijn, zonder daarvoor een halve kantoorruimte nodig te hebben.

Samsung galaxy tab S4 MAN MAN

Tuurlijk, onder werktijd zit je achter een bureau en ben je sneller geneigd om de laptop te gebruiken. Maar met deze Samsung Galaxy Tab S4 is het mogelijk om ook dat af en toe achterwege te laten. Een tablet gebruik ik hoofdzakelijk voor ontspanning, wat prima kan – toch draagt Samsung DeX bij aan de drang om ook voor serieuze werkzaamheden wat vaker de tablet te gebruiken. Zeker als je in de trein zit is het een zeer prettige optie.

samsung galaxy tab s4 MAN MAN 04

Wat mij betreft is de Samsung Galaxy Tab S4 een hele prettige gadget om van jouw werkzaamheden een succes te maken. Netflixen in bed, op de bank of in de trein – om af en toe even te pauzeren en dat mailtje er snel uit te sturen. Het lijkt misschien niet iets waar je behoefte aan hebt, totdat je je realiseert dat je toch geld uit wil geven voor een tablet. Doe het dan meteen goed en koop er een die meerdere werkzaamheden kan vervullen – een veelzijdig man is een wijs man. Als kers op de taart krijg je bij aanschaf van deze gadget nu tijdelijk een AKG headphone t.w.v. €149,00.