Amazon timmert hard aan de weg

Naast de grote successen in de online verkoop blijft Amazon op zoek naar nieuwe kansen. Door de Amazon Prime Video verlenen zij abonnementen die zowel voor de webshop voordelig zijn als voor Prime. Gratis verzending en binnen een dag geleverd, twee grote voordelen op de prime-producten. Natuurlijk is het voornamelijk de toegang tot de films en series die ze aanbieden. Op dit platform is er ontzettend veel beeldmateriaal die je vanaf dat moment kan streamen. Om toch onderscheidend te blijven is Amazon zelf aan de slag gegaan met het uitbrengen van series. Het tweede seizoen van American Gods komt volgende week op 11 maart online.

Niet alleen met de komst van het tweede seizoen van American Gods is te merken dat Amazon hard aan de weg tikt. Er zijn al een tijdje plannen voor een andere eigen serie. Dit is niet niks, want Amazon werkt aan een bizar dure serie van Lord of the Rings. Deze serie zou naar verluidt meer dan 500 miljoen dollar kosten. Het wordt een ander verhaal dan de originele films. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

American Gods MAN MAN

American Gods

Een ambitieuze dramaserie die vanuit het boek is verfilmd. Het boek bleek zo complex te zijn dat het bijna onmogelijk leek om dit te kunnen filmen. Toch wist Amazon dit op te pakken – en met succes. In de serie leven meerdere Amerikaanse goden. Sommige leven al eeuwen, anderen zijn pas net ontstaan. De oude goden hebben steeds minder invloed door de modernisering. Doordat de hoofdpersonage steeds minder invloed kan uitoefenen wilt hij een coalitie vormen met andere oude goden. Een ingewikkeld verhaal, maar zeker de moeite waard. Zie hier de trailer van het nieuwe seizoen.

 

Wil jij alles weten van de nieuwste releases wat betreft films? Dit zijn de tofste verwachte bioscoopfilms van maart 2019.