La Casa de Papel seizoen 3

Onlangs verschenen er al opmerkelijke beelden van La Casa de Papel seizoen 3. Het was geen trailer of teaser van het nieuwste seizoen, maar het betrof de ‘gloednieuwe’ cast. De aanwezigheid van Pedro Alonso was op zijn minst opvallend te noemen. In de serie speelde hij Berlin, een personage die aan het eind van seizoen twee om het leven kwam. Betekent dit dat er flashbacks komen of kunnen we onverwachte plot twists verwachten? Dat wordt afwachten. La Casa de Papel seizoen 3 belooft in ieder geval weer een heus spektakel te worden. Vooral als je kijkt naar het nieuwe doelwit van het derde seizoen.

la casa de papel seizoen 3 MAN MAN

Wat is het doelwit in La Casa de Papel seizoen 3?

De eerste twee seizoenen speelden zich af in de Koninklijke Munt van Spanje. Een nieuw seizoen betekent ditmaal een nieuw doelwit. Hoewel de cast in Florence was voor de opnames van La Casa de Papel seizoen 3, heeft het nieuwe seizoen weer een Spaans doelwit – als we de geruchten moeten geloven. Volgens SpanjeVandaag zal het namelijk gaan om een overval op de Banco de España. Aangezien de enorme kluis van deze bank op z’n zachts gezegd ‘goed beveiligd’ is, belooft het een heel interessante situatie te worden. De kluis van de Banco de España ligt namelijk zo’n 48 meter onder het stadsplein. Ook zou ‘ie heftig beveiligd zijn. De gangen rondom de kluis zijn namelijk met water gevuld dankzij de ondergrondse rivieren in de Spaanse hoofdstad.

We kunnen jullie helaas niet vertellen wanneer La Casa de Papel seizoen 3 zal verschijnen op Netflix. Wel wordt verwacht dat ‘ie nog dit kalenderjaar te zien zal zijn. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Ben jij fan van misdaadseries? Zet dan de serie City on a Hill op je lijstje. Geregisseerd door Matt Damon en Ben Affleck en met Kevin Bacon in de hoofdrol belooft dit een knaller van een serie te worden.