1. Hoodie

Hier kunnen we niet omheen. De hoodie is de comfortabelste van alle truien. Wil jij jezelf helemaal warm wegstoppen op de bank tijdens een avondje alleen dan is het handig om een oversized hoodie te kopen. Deze zit ruimer en is vaak wat langer en breder dan de andere hoodies. Dit kledingstuk is ook naar casual gelegenheden te dragen. Combineer de hoodie met een leren jacket, overcoat of blazer. Zo ga je altijd gestyled de deur uit.

zwarte hoodie 2

Hoodie

zwart €70 Shop nu
grijze hoodie

Hoodie

grijs €70 Shop nu

2. Sweatshirt

Met een sweatshirt sla je de plank nooit mis. Deze kan naar alles gedragen worden en zit ook nog is onwijs lekker. Het fijne aan dit kledingstuk is dat hij zo veelzijdig is. Hij staat goed onder al jouw jackets en heeft een casual uitstraling. Hij past dan ook op al jouw jeans en pantalons. Kortom: een van de belangrijkste must-haves voor mannen. 

grijs sweatshirt

Grijs

Sweatshirt €60 Shop nu
khaki trui

Sweatshirt

khaki €60 Shop nu

3. Coltrui

Deze trui is onder de mannenmode niet stil blijven zitten. Als er een kledingstuk is dat in populariteit nog steeds stijgt is het de coltrui. Waarom die zo enorm populair is, komt door de klasse die hij uitstraalt. Door de hoge kraag en de pasvorm wordt het mannelijk lichaam mooi geaccentueerd. Door de coltrui te combineren met een blazer of onder een overcoat heb je een chique winterse look te pakken. Een paar sneakers of chelsea boots eronder en niks meer aan doen. De coltrui is ook in een grovere structuur te koop. Deze variant heeft een bredere col wat dus niet strak om het lichaam zit.

coltrui grijs

Coltrui

grijs €199 Shop nu
coltrui zwart

Coltrui

blauw €219 Shop nu

4. Zip trui

Tot slot de trui met rits. Deze zip trui klinkt misschien als nieuwe muziek in de oren. Toch bestaat deze trui al vrij lang. Het bovenstuk lijkt op de bovengenoemde coltrui, maar heeft in de col een rits zitten. Hiermee kan de trui (vaak) tot in het midden van de borst open geritst worden. De col wordt dan zo omgeslagen dat de trui een openstaande kraag heeft. Deze trui is dus op verschillende manieren te dragen. Hangt deze nog niet in je kast, is dit het moment om er eentje aan te schaffen.

truien die je moet hebben in 2021 en 2022

Zip trui

navy blue €169 Shop nu
truien die je moet hebben in 2021 en 2022 `1

Zip trui

creme €169 Shop nu

 

Ben jij niet zo zeker over welke kleuren je moet aanschaffen? Bekijk dan de beste kleuren voor een trui voor de winter van 2021/2022.

Meer modetrends in 2021/2022

Wil jij met de tijd meegaan? Dan is het belangrijk dat je de trends bijhoudt. Lees de nieuwste mannenmodetrends voor de winter van 2021/2022.