Zo kun jij je coltrui stijlvol combineren

Grote kans dat jij er één of meerdere in je kast hebt liggen: de coltrui. Deze trui zorgt voor een stijlvol en goedverzorgd karakter. Voor businessafspraken, dates of feestelijke diners is de trui dus ook een geschikte keuze. Je coltrui combineren kan bovendien op veel verschillende manieren. Ga jij voor een chique look, of juist voor een meer casual geheel? Wij laten je drie opties zien om de trui gemakkelijk onderdeel te laten maken van de rest van je outfit.

 

Je coltrui in combinatie met een nette look

Het is een tijdloze combinatie: je coltrui combineren met een lange overcoat. Ga hierbij voor een donkere coltrui en een lichte overcoat (of andersom), zodat het contrast tussen jas en trui duidelijk naar voren komt. Draag onder de coltrui een nette pantalon en maak het geheel af met derby schoenen. Zo zorg jij ervoor dat je look een stijlvolle en goedverzorgde uitstraling krijgt die zich perfecte leent voor zakelijke gelegenheden.

Je coltrui combineren met een casual look

Je coltrui dragen in combinatie met nette kledingstukken is natuurlijk niet de enige manier waarop jij met de trui kunt spelen. Hij leent zich namelijk ook erg goed voor een meer casual look. Dit doe je door een leren jas uit te kiezen en (open) te dragen met je coltrui. Ga qua broek voor een jeans en maak het geheel af met chelsea boots. Zo heb je een casual en stoere look gecreëerd.

coltrui combineren
Foto via: Instagram @justusf_hansen

Je coltrui combineren met een smart casual look

De bovenstaande combinaties lieten al zien dat je een coltrui perfect kunt combineren met een nette look of juist met een casual outfit. Een combinatie hiervan kan ook. Zoek hiervoor een mooie blazer uit, bijvoorbeeld in het donkerblauw. Combineer dit vervolgens samen met je coltrui met een nette jeans of pantalon. Draag uiteindelijk cleane sneakers onder de outfit, voor een goed contrast.

 

De coltrui blijft een tijdloos en onmisbaar kledingstuk. Ben jij benieuwd naar welke andere kledingstukken je ook niet mag missen? Wij schreven je eerder al over de 10 kledingstukken die elke man moet hebben.