Knockout door Jamal Ben Saddik

De nieuwe uitdager van Rico Verhoeven is er niet zomaar eentje. Het is bevestigd dat Jamal Ben Saddik in 2021 de volgende tegenstander wordt van Rico Verhoeven. Jamal wist eerder al op indrukwekkende wijze zijn tegenstander te verslaan. Zijn Curaçaose-Nederlandse tegenstander moest na 60 seconden al toekijken hoe Jamal Ben Saddik met de winst ervandoor ging. D’Angelo geeft een rechterschop die Jamal goed weet te vangen en daarna met een rechterstoot tegen het gezicht D’Angelo tegen de grond te werken. In de video vertelt Jamal dat hij klaar is voor de écht goede kickboksers. Hij zegt er ook nog even achteraan dat Rico zijn belt gaat verliezen als hij weer tegenover Jamal staat. Wij zijn erg benieuwd of dat gaat gebeuren.

Jamal Ben Saddik tegen Rico Verhoeven

Deze video was van twee jaar geleden en beide vechters zijn alweer een stuk ouder en meer ervaren. In 2011 stonden de twee titanen ook tegenover elkaar maar toen wist Jamal Ben Saddik met de winst ervandoor te gaan. In 2017 leek het dezelfde kant op te gaan en Jamal was goed agressief. Hij wist Rico aan het wankelen te maken en dat zien we niet vaak. Rico zou niet Rico zijn als hij hierop antwoord had. Het begon allemaal met die goede rechtertrap tegen het hoofd en vanaf daar ging het bergafwaarts voor Jamal. Na de laatste paar stoten, ging Rico er vol voor en kon Jamal de rake klappen niet meer tegenhouden.

We hopen natuurlijk dat Jamal Ben Saddik weer enorm veel tegengas kan bieden aan Rico Verhoeven, om het hem moeilijk te maken. Alles voor een sensationeel gevecht natuurlijk en we gaan het zien of de ‘King of Kickboxing‘ zijn titel kan behouden. Met een rechterstoot van Jamal kan er namelijk van alles gebeuren. D’Angelo Marshall kan wel concluderen dat de rechterstoten van Saddik levensgevaarlijk zijn, dus dit wordt interessant.