Gevecht van Badr Hari tegen Benny Adegbuyi uitgesteld

Het is spijtig maar waar. Het gevecht van Badr Hari tegen Benny Adegbuyi is wederom uitgesteld en we moeten nog langer wachten voordat we Badr in actie zien. De kickbokser is positief getest en hij heeft daardoor niet kunnen trainen. Het gehele evenement van 7 november is hierdoor ook afgelast.

We zagen de afgelopen tijd op de Instagram van Badr dat hij goed bezig was. Die keiharde stoot van Badr wil je niet tegen komen. Helaas heeft hij nu even een tegenslag en zit hij thuis te herstellen van zijn ziektebed. Badr Hari meldt dat hij en zijn team alle voorzorgsmaatregelen hebben genomen, maar helaas is dat niet gelukt.

De komende Glory gevechten

Het gevecht tussen Badr Hari en Benny Adegbuyi is even uitgesteld, maar er zijn gelukkig nog een paar andere gevechten waar we naar uit kunnen kijken. Het wereldkampioenschap weltergewicht staat ook op het programma. Om een beeld te geven in hoeverre dat verschilt van Rico Verhoeven en Badr Hari, moet je vooral naar het gewicht kijken. De mannen in het weltergewicht mogen namelijk maar maximaal 66,8 kilogram wegen. Als je dan bedenkt dat Badr 114,5 kilo weegt en Rico 118,7 kilo, dan zie je het verschil wel voor je.

Cédric Doumbé moet zijn titel verdedigen tegen de daarop volgend nummer 1 Murthel Groenhart. We hopen natuurlijk dat de Nederlander de titel kan veroveren en het onderlinge gevecht in zijn voordeel kan buigen. Beide mannen hebben namelijk al één keer van de ander gewonnen, en met dit gevecht komt er ook winnaar in hun onderlinge strijd.

Oefeningen Badr Hari

We zitten natuurlijk met de meeste spanning te wachten op de titelstrijd tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Sallik. Het duurt alleen nog wel tot 2021 voordat deze titanenstrijd plaats gaat vinden. Maar als hij er is, wordt het een gigantisch spektakel. We zijn benieuwd of onze titelverdediger het volhoudt tegen Jamal.