Actiefilm Rogue City staat binnenkort op Netflix

In Rogue City onderzoekt een politieagent een schietpartij in een nachtclub in de Franse havenstad Marseille. Hij krijgt hulp van zijn collega’s, maar lukt het hem om de zaak op te lossen? Dat ga je binnenkort dus zien op Netflix. In de trailer van de actiefilm is te zien dat er een toost wordt uitgebracht op een nieuwe politieagent die de stad komt verdedigen. Een stad die prachtig is, maar waar het ook gevaarlijk kan zijn.

Vervolgens is te zien hoe een nachtclub overvallen wordt door een schietpartij. De nieuwe agent wordt op de zaak gezet, maar met zijn onorthodoxe methoden om zijn doel te bereiken brengt hij zijn eigen team in gevaar.

actiefilm

Heel veel actie en geweld

In de trailer is al te zien dat we absoluut kunnen verwachten dat er veel schietscènes zijn en dat er veel achtervolgingen plaatsvinden. Wanneer ze erachter komen waar de verdachte woont, slaan ze toen. Daarbij ontdekken ze dat hij onderdeel is van een grote bende, die vaker dit soort aanslagen pleegt. Ze ruimen een groot deel van de bende door allerlei invallen, maar de grote leider van de groep hebben ze nog niet weten te vinden. Lukt het de politieagent met zijn team om één van de meeste gevaarlijke mannen uit de weg te ruimen?

Niet alleen speelt carrière een rol in het leven van de agent, ook heeft hij een grote liefde. Wanneer er gedreigd wordt dat de bende zijn huis in de fik gaan steken, komt ook zijn vriendin in gevaar. Daarmee zet hij zijn privéleven in het spel, om de zaak op te lossen.

De actiefilm staat binnenkort op Netflix

Binnenkort kan je gaan zien of het team het zover krijgt om de zaak op te lossen. 30 oktober is de nieuwe film namelijk te zien op Netflix. Ben je alvast benieuwd naar de beelden? Check dan hieronder de trailer van de film.