Welke kleuren truien kan je het beste dragen in de herfst & winter?

Wanneer het najaar is aangebroken, moeten we wat meer gaan letten op de kleuren kleding die we dragen. We moeten rekening houden met de huidskleur en met te opvallende kleuren kan je de plank misslaan. Sommige truien zijn bovendien geschikt voor bepaalde kleuren en andere truien weer voor andere kleuren. Ook zijn er trends die je in het achterhoofd dient te houden. Lees hieronder welke truien en kleuren geschikt zijn voor de herfst en winter van 2021.

 

Sweaters en pullovers in aardetinten

Aardetinten zijn perfect voor de herfst en winter en behoren tot een van de belangrijkste modetrends het najaar van 2021/2022. Deze kleuren zijn geïnspireerd op de wereld, zoals wij hem kennen. Denk hierbij aan aarde, bladeren, zand, klei en gesteente. De kleuren die hier bij passen zijn onder andere bruin, grijs, taupe, groen en beige.

donkergroene trui trends 2021 sweater

Sweater

Groen €139 Shop nu

Een mosgroene trui is een van de stijlvolste keuzes voor deze herfst en winter. Combineer hem met jouw denim blauwe jeans en je hebt de perfecte casual outfit te pakken. Geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid.

Hoodies in felle kleuren

Dit is ook een van de grootste modetrends van de herfst en winter van 2021. Het is tijd om je outfit wat meer spice te geven met wat kleur. De perfecte trui hiervoor is de hoodie. Deze trui met capuchon is de sportiefste trui van allemaal en dus uitermate geschikt voor felle kleuren. Een van de populairste trendkleuren van dit moment is rood.

hoodie felle kleur trui

Hoodie

Rood €158 Shop nu

Houd echter rekening met de kleurencombinaties. Wanneer jij een hoodie draagt in een felle kleur is het belangrijk dat de rest van je outfit niet vol zit met felle kleuren. Dan kan je namelijk volledig de plank misslaan. Combineer dus je felgekleurde hoodie met een zwarte jeans, basic sneakers of boots en maak het af met een zwarte bomber jacket. Een sportieve outfit waarmee jij de aandacht trekt.

Coltrui in donkere kleuren

De coltrui, een échte klassieker voor de wintermaanden. Aangezien deze trui net als de sweater en de pullover een chiquer gehalte heeft dan een hoodie, raden we je ook bij deze truien aan om voor aardetinten of basic kleuren te gaan. Hierbij hoef je niet direct aan zwart te denken, integendeel. Kleuren als donkerblauw en antraciet zijn rustig voor het oog, maar waanzinnig stijlvolle keuzes voor een coltrui.

donkergrijze coltrui mannen winter herfst trends truien 2021 2022

Coltrui

Antraciet €159 Shop nu

Draag de coltrui met een pantalon of chino en je hebt een casual chique outfit te pakken. Tip van de redactie: mocht je de deur uit gaan met een coltrui aan, maak de look dan af met een overcoat. Een stijlvolle jas die perfect bij deze trui past.

Meer trends op het gebied van mode en verzorging (2021)

Als jouw outfit tot in de Lees dan de haar trends voor mannen in 2021.

Headerfoto via Instagram kosta_williams