Wat zijn de haar trends voor mannen in 2021?

We zijn inmiddels alweer een tijd in 2021 aanbeland. Het nieuwe jaar biedt de mogelijkheid om weer even flink te kijken naar onze stijl én ons kapsel. Wellicht gooi je wat oude kledingstukken weg, schaf je nieuwe dingen aan en mag wat jou betreft wel die schaar in je haren worden gezet. Ben jij toe aan een nieuw mannenkapsel? Check dan het onderstaande overzicht. Dit zijn drie stijlvolle haar trends voor mannen waarmee jij in 2021 fris en fruitig voor de dag komt.

1. Een nonchalant kapsel met lang haar

Tja, de kappers zijn inmiddels al ruime tijd gesloten. Als jouw haar dus nét iets langer is dan je eigenlijk had gepland, ben je daarin niet de enige. Lang haar bij mannen kan ook z’n voordelen hebben. Heb je een keer een bad hair day, dan is dat in dit geval makkelijker te verbloemen. Een nonchalant kapsel, waarbij je haar wat langer is, is namelijk één van de haar trends voor mannen in 2021. Verzorg je haar met pomenade, paste of clay, maar voeg niet teveel toe. Zo kun je met een simpele hand door je haren je model weer gemakkelijk in model brengen.

mannen kapsels haar style tips

2. Fade in combinatie met pompadour

Wil jij je haar toch wat korter hebben, ga dan voor een opgeschoren achterkant met bovenop meer haar. Door een fade in je kapsel aan te laten brengen, zorg je ervoor dat de achterkant en zijkanten wat meer opgeschoren zijn dan de rest van je haar. Een pompadour look creëer je door je haar omhoog en vervolgens naar achteren te kammen. Zo combineer je de wat kortere look met langer aan de bovenkant.

zo stijl je een pompadour stappen

3. Veel volume in haar

Strak, kort en veel gel? Nee, qua de haar trends voor mannen in 2021 gaan we juist voor meer volume. Je look mag voller, zachter en meer. Om deze look met veel volume te creëren, kun je een clay gebruiken. Ook een zeezout spray zorgt ervoor dat jouw kapsel meer volume krijgt. Spuit de zeezout spray in je natte of handdoek droge haar en föhn het vervolgens in model voor meer volume.

nieuw mannen kapsel zomer 2019

Welke stijl kies jij van deze trends? Dat is veelzeggend over wie je bent. Kijk maar naar wat je haarstijl zegt over je persoonlijkheid.