De overcoat: stijlvol en comfortabel

De overcoat is een enorm stijlvolle jas en daarnaast ook nog eens veelzijdig. Overcoats komen voor in talloze soorten, maten en kleuren. Het meest iconische model is toch wel de camel overcoat. Deze kun je heel goed dragen met chelsea boots en een donkere jeans. Een hele stijlvolle look is dan ook een all black outfit met een coltrui. Natuurlijk kun je ook voor een andere kleur gaan, maar we raden wel aan om voor een basic kleur te gaan. Een overcoat in het grijs, zwart of navy blauw is makkelijk te combineren in je outfits. Draag hem bij je chique outfit voor de feestdagen en met een hoodie voor een streetstyle look. Daarnaast is het voor fans van Peaky Blinders ook nog eens de perfecte jas. Mogelijkheden genoeg dus.

overcoats MAN MAN

Foto via: Instagram Kosta Williams

Selectie stijlvolle overcoats

Een overcoat is vaak de eye catcher van je outfit. Hij trekt dan ook in elke look de aandacht. Om deze jas goed te rocken is het belangrijk om voor de juiste te gaan. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de tofste overcoats om deze winter te dragen, check ze hier.

 

Dit is een van de meest stijlvolle jassen, maar er zijn natuurlijk nog meerdere toffe opties voor de winter. Met deze jassen kom jij de koude dagen door.