Lamborghini Super Trofeo 2018

Rome op zich zelf is al prachtig. De bouwwerken, ruïnes en pittoreske straatjes kunnen gemakkelijk ieders vakantie in zijn geheel vullen. Echter gooiden wij het over een iets wat andere boeg. Samen met een OPPO telefoon genoten wij van de Lamborghini Super Trofeo final 2018 op het circuit van Vallelunga. We keken onze ogen uit naar een circuit gevuld met zoveel Lamborghini’s dat je niet meer wist waar je kijken moest. Het was de zesde editie van de World Final en het debuut van de Huracán Super Trofeo Evo. Alle coureurs rijden in dezelfde auto en dat zorgde voor races volgepakt met actie en mooie momenten.

OPPO MAN MAN

De dag was volgepakt met al het moois dat Lamborghini en OPPO te bieden hebben. Een match made in heaven. De Lamborghini’s raasden met snelheden over het circuit waar onze dagelijkse auto’s niet eens bij in de buurt komen. Wij hebben onszelf uitgedaagd deze dag vast te leggen met de hoogstaande camerafuncties de de telefoon te bieden heeft. Waar het gewoonlijk is dat de sponsor duidelijk te zien is op de auto, heeft de samenwerking met Lamborghini ook nog een andere weg ingeslagen. De OPPO find X Lamborghini editie is een exclusieve editie voor de liefhebber.

OPPO MAN MAN OPPO MAN MAN

De kracht van Lamborghini zelf ervaren

Zelf mochten we natuurlijk ook nog even de kracht van Lamborghini ervaren. We onderwierpen ons aan een rondje Vallelunga als bijrijder van een Lamborghini coureur. Een ervaring op zich voor iedereen die het privilege had dit mee te mogen maken. Zelf rijden zou nooit kunnen tippen aan de kwaliteiten waarmee de coureur het circuit over scheurde. Echter nam dat niks af van de opwinding die we kregen toen we zelf achter het stuur plaats mochten nemen in de Urus. Ondanks de afwijking van de klassieke look met deze SUV, heeft Lamborghini er alles aan gedaan om de Urus zoveel mogelijk kenmerkende Lamborghini karakteristieken mee te geven.

OPPO MAN MAN

De 650 PK drukken je diep in je stoel wanneer je binnen 3,6 seconde de 100 km/u bereikt. Wanneer je de topsnelheid van 305 km/u hebt weten te bereiken hoef je je geen zorgen te maken over tot stilstand komen. De grootste koolstof-keramische remschijven ooit op een productie-auto zorgen ervoor dat jij binnen no-time veilig stil staat. Tot ons grote plezier mochten we – om de kracht van de Lamborghini Urus te ervaren- overdag én ‘s-avonds dit beest uittesten.

Wist je dat?

  • OPPO de wereldwijde nummer 4 is op het gebied van smartphones.
  • De Super VOOC flash charge laadt de OPPO telefoon binnen 35 minuten volledig op.
  • OPPO heeft een campagne genaamd  “Seize the night” waar iedereen de kracht van de camera in het donker kan ervaren en delen.
  • De uitschuifbare camera bij het openen van de camera-app wel heel vet is!