Nieuw op Netflix week #1 van 2022 (3 t/m 9 januari)

Helaas kun je, na dit artikel te hebben gelezen, nog niet direct gaan beginnen met bingen van deze nieuwste films en series. Je zult nog even geduld moeten hebben, de eerste titels staan namelijk pas vanaf a.s. donderdag 6 januari 2022 online op Netflix. Maar wees vooral niet getreurd; je wordt beloond.

 

The Club / Kulüp (seizoen 2) – vanaf donderdag 6 januari

In deze – van origine – Turkse serie wordt de kijker meegenomen in het kosmopolitische Istanbul van de jaren vijftig. De serie vertelt het verhaal van een Joodse vrouw die vrij wordt gelaten uit de gevangenis, haar naam is Matilda. Zij is de moeder van een dochtertje. Dat dochtertje zit in een weeshuis. De politieke onrust – op dat moment – in Turkije zorgt ervoor dat het ongelooflijk moeilijk is voor de moeder om in contact te komen met haar dochter. Het is de start van een lange zoektocht naar haar dochtertje. Het tweede deel van deze tranentrekker is vanaf aanstaande donderdag te zien op de streamingdienst.

IMDb geeft The Club een score van 7,8

 

El Páramo (2021) – vanaf donderdag 6 januari

Vergeet even al jouw goede voornemens voor 2022 en ga even goed zitten voor deze nieuwe film, het liefst in het donker. Want vanaf aanstaande donderdag is het namelijk zo ver! Dan plaatst de streamingdienst namelijk voor het eerst, in het nieuwe jaar, een spannende horrorfilm. De film gaat gaat over een kwaadaardig beest dat zich voedt met angst, tergt een 19de eeuws gezin dat afgelegen woont. Overleven ze het? Je ziet het allemaal vanaf aanstaande donderdag.

IMDb geeft El Páramo een score van 7,0

Spider-Man: Homecoming – vanaf zaterdag 8 januari

Voor de liefhebbers van Spider-Man: let op! Vanaf aanstaande donderdag kun je jouw favoriete superheld weer vol in actie zien op jouw beeldscherm. Student Peter Parker – dit maal gespeeld door Tom Holland – omarmt namelijk zijn identiteit als Spider-Man om Vulture te bestrijden. Hiermee zet hij zijn familie en vrienden echter recht in de vuurlinie.

IMDb geeft Spider-Man: Homecoming een score van 7,4

 

Nu je weet welke nieuwe films en series er deze week op Netflix verwacht worden, is het tijd om te kijken welke nieuwe films er in januari verschijnen. Wellicht staat daar jouw parel tussen.