Shelly Sterk geniet van haar vakantie

Nederlands televisiepresentatrice en verslaggeefster, Shelly Sterk (de Mooiste Vrouw van Nederland in 2018), laat op Instagram zien dat ze heerlijk van het Nederlandse weer is ontsnapt. Ze is al een tijdje aan het genieten in Spanje van haar gerenoveerde huis. Ze post jaloersmakende foto’s op Instagram.

De televisiepresentatrice en verslaggeefster Shelly is in ieder geval heerlijk ontsnapt aan het weer in Nederland en geniet volop in bikini in Spanje. Zie de betreffende foto hieronder:

Ze heeft een huis gekocht in Benitachell

Op Instagram laat ze de transformatie van het huis zien dat Shelly en haar man, Mark Ebing, hebben gekocht. Op nieuwjaarsdag heeft ze een recap van 2021 gepost. Daarbij schrijft ze onder andere “Met als absoluut hoogtepunt: onze droom verwezenlijken met ons droomhuis in Spanje (swipe). Van een puinzooi een ons paleisje hebben gemaakt.” Het huis ligt in de Spaanse gemeente Benitachell en dat ligt weer in de provincie Alicante.

Zie het desbetreffende Instagram-bericht hieronder:

 

Niet alleen Shelly viert het nieuwe jaar in een bikini. Sylvie Meis wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar met super fitte bikini foto.