Een goede zonnebril

Een zonnebril spreek eigenlijk voor zich, het is natuurlijk erg fijn voor als de zon fel schijnt, maar ook staat het nog erg goed bij bepaalde outfits.

Horloge

Een horloge is een essentieel item die elke man nodig heeft. Het is natuurlijk erg praktisch, maar ook is het een goed accessoire om een outfit net even wat extra’s te geven.

Basic T-shirts

Basic T-shirts, met name zwarte en witte, zijn een onderdeel van ongeveer alle outfits die je maar kunt bedenken. Ze kunnen gedragen worden onder een trui, overhemd of overshirt, maar ook op een spijkerbroek zonder toevoeging. Daarom is het belangrijk deze in je kast te hebben. Voor een beetje verandering, kijk of je een andere type hals kunt vinden of naar een andere pasvorm. Er zijn namelijk genoeg kwalitatief goede shirts die perfect staan als basic item.

erik.forsgren_69865842_484944275694506_9146210307031880863_n

Basic Tee

WAX London €42 Shop nu

Hoge leren sneakers

Elke moderne man heeft ondertussen wel een paar sneakers in de kast liggen, maar er zijn ook een specifiek paar sneakers die niet kunnen ontbreken. Hoge leren sneakers zijn erg fijn nu de wintermaanden weer in zich zijn. Ze zijn warm en staan goed onder verschillende outfits.

Card Holder

Portemonnee weg ermee. Over veel contanten praten we niet meer en daarom is de ‘Card Holder’ zo handig. Het is klein, compact en er past veel in. Alle passen die je bij je draagt kan je er in kwijt en mocht je dan toch nog een paar contanten met je meedragen, passen deze er bij sommige varianten ook nog in.

Sneakers

We spraken net al over hoge leren sneakers, maar ook de standaard sneakers kunnen niet ontbreken. Met casual sneakers kan jij vrijwel iedere outfit helemaal compleet maken. Ga voor bijvoorbeeld voor basic witte sneakers of leren sneakers en je zit meer goed.

White_2_36025aaa-8513-4ae8-9a8b-e2fbf75aa32e

Low 1

Oliver Cabell €159 Shop nu

Blauwe denim jeans

Een klassieke blauwe denim jeans is altijd goed. Je kunt kiezen uit donker of licht, rit of knopen, straight leg of slim fit. Je kunt jeans in alle soorten en maten vinden. Maar toch is één goede basic jeans wel essentieel om in je kast te hebben liggen. Het is een kwestie van één keer investeren, jaren genieten.

Wit overhemd met colbert

Een goed zittend overhemd blijft een klassieker die het altijd goed doet. Het gaat met alles samen en is voor praktisch elke gelegenheid wel gepast. Je rolt de mouwen om voor een meer ontspannen look of je knoopt hem tot bovenaan dicht als je voor netjes gaat. Een pak past hierbij ook erg goed. Hoewel een pak niet veel gedragen wordt, zijn er altijd gelegenheden dat een pak wel van pas komt.

overhemd

Tailord shirt

Wahts €119 Shop nu

Basic trui met ronde hals

Net zoals bij een wit overhemd, kan je een trui met ronde hals ook met bijna alles combineren. Met het ruime assortiment aan kleurkeuze, past er bij elke gelegenheid wel zo’n trui. Ook kan je hem voor een hele nette gelegenheid over een wit overhemd dragen.

Draadloze oordopjes

Draadloos geeft veel gemak. Ondanks dat draadloze oortjes ook wat minpunten hebben zoals de snellere kans op verliezen. Maar de belangrijkste redenen voor draadloze oordopjes is je vrij kunnen bewegen en gemak.