Eenvoudig ouder lijken

Babyface opgelet, deze tips gaat ervoor zorgen dat jij straks je ID niet meer hoeft te laten zien bij de club of supermarkt. Sta je weer te balen als jij wordt gevraagd om je ID. Maar ook het typische antwoord van vrouwen, sorry ik val op oudere mannen. Nou babyfaces, daarom zijn wij er voor jullie. Ouder lijken is eenvoudiger dan je denkt.

Kleed je volwassener

Het dragen van joggingbroeken, truien met excessief grote teksten en kleding dat veel te ruim is… Allemaal verleden tijd. Dit zorgt er namelijk voor dat jij er uit gaat zien als iemand die net van de middelbare school komt. Hoewel een joggingbroek heerlijk zit, is het niet iets waar je mee naar buiten loopt. Ga voor een pantalon met elastieken band. Dan is het draagcomfort net zo hoog als een joggingbroek, alleen het straalt even iets meer volwassenheid uit. Daarnaast is het verstandig om wat vaker overhemden met pullovers of jasje te dragen. Dit geeft niet alleen een volwassener uiterlijk, ook zie je er gewoon beter uit dan wanneer je een trui met grote teksten draagt.

ouder lijken MAN MAN
Foto Instagram: andreasweinas

Straal zelfvertrouwen uit

Vaak genoeg zien we mannen lopen met een gebogen rug, weinig expressie in hun gezicht en een lomp loopje erbij. Laat dat testosteron eens zien, loop rechtop, straal uit alsof je helemaal het mannetje bent en toon eens wat meer zekerheid. Dit zorgt niet alleen voor een ouder uiterlijk, ook is dit iets wat vrouwen aantrekkelijk vinden. Twee vliegen in één klap. Dus heren, tijd om wat zelfvertrouwen uit te stralen.

Geregeld de sportschool in

We moeten eraan geloven, tijd om de gym in te gaan. Wanneer jij geregeld in de sportschool te vinden bent, zal je dit ook gaan zien in je uiterlijk. Het moment dat jij wat gespierder wordt, zal men je gelijk als wat ouder bestempelen. Want wees eerlijk, je ziet er dan toch ook gelijk ouder uit? Dus tijd om die ‘curls for girls’ te doen en je in het zweet te werken. Weet je niet per se wat je moet doen in de gym, dan hebben wij de oefeningen voor de beginnde sporters.

ouder lijken MAN MAN
Foto Instagram: shan_hefley

Laat gezichtshaar groeien

Al is het bij de een wat beperkter dan bij de ander, het laten staan van gezichtsbeharing zorgt voor een ouder uiterlijk. Mocht jij alleen last hebben van wat loshangende haartjes, wees niet getreurd. Wij hebben enkele grooming tips voor je. Het hebben van een goed verzogerde baard en huid is dan ook iets wat je die oudere uitstraling geeft. Jongeren hebben over het algemeen een onverzorgde huid, waardoor je hier het onderscheid kan maken ten opzichte van de rest.

Lees je dit voor je maatje en wil jij er juist jonger uit zien? Wees gerust we hebben ook tips voor een jongere uitstraling. En mocht je echt verloren zijn, dan is de ultieme tip voor ouder lijken: verf je haar grijs.