1. Scheer jezelf regelmatig

Het scheren van je baard is waarschijnlijk één van de gemakkelijke manieren om je uiterlijk snel te veranderen. Indien je een ongelijke baardgroei hebt is het zeker een aanrader om je baard kort te houden. Heb je wel een baard, zorg dan dat deze regelmatig wordt getrimd. Verder is het belangrijk dat je het scheermes goed wast. Op deze manier raakt je huid niet geïrriteerd en krijg je minder snel last van puisten.

Man heren baard fashion MAN MAN

2. Pigment vlekken verwijderen

We snappen dat wanneer de zon schijnt je er optimaal van wilt genieten. Je kan eenvoudig uren in de zon blijven liggen in het park. Wat veelal wordt vergeten is dat je huid op dat moment kan verbranden. Het gevolg is dat je last krijgt van hyperpigmentatie (vlekken op de huid). De behandeling hiervoor is nagenoeg hetzelfde wanneer je de donkere kringen rond je oog wilt laten verwijderen. Dit wordt door middel van Intese pulsed light (IPL) gedaan. Dit wordt ook wel aangeduid als flitslamp en wordt regelmatig gebruikt om deze vorm van huidaandoeningen te behandelen.

3. Donkere kringen en wallen wegwerken

Wanneer je eindelijk op date mag met die leuke blondine, moet het niet lijken alsof je twee blauwe ogen hebt gekregen. Voor een eenvoudige en snelle oplossing is een huidkleurige concealer (make-up) een goede uitkomst. Het is wellicht niet iets wat je snel zou doen, maar het is effectief (die wallen van je ex zag je ook eerst niet tijdens jullie eerste date, toch?).

Een andere optie is hydroquinone, een huidbleker. Heb je van die badboys onder je ogen zitten, dan kan je deze het best opvullen door middel van een filler dat bij jou past.

4. Verzorg je gebit goed

Er is geen enkele vrouw die zit te wachten op een man met een slecht, geel gebit waarbij de etensresten van vorige week nog te zien zijn. Poets en floss daarom je gebit en ga regelmatig langs de tandarts voor een check-up. Dit voorkomt beschadigingen aan het gebit. Voor een wit gebit kan je eventueel je tanden laten bleken.

Justin timberlake lach style heren zanger MAN MAN

5. Ga sporten

Een man kan onaantrekkelijk worden bevonden middels gebrek aan lichaamsbewegingen en krachttrainingen. Het aanschaffen van dumbells voor thuis of een lidmaatschap aanvragen bij de sportschool kost weinig inspanning. Sporten kan je mentaal en fysiek helpen. Het kan je helpen om je lichaamsbouw te ontwikkelen en te verbeteren waardoor je kleding de contouren van je lichaam gaat benadrukken. Hiermee geef je je zelfvertrouwen een boost en gaan vrouwen je (eindelijk) sexy vinden.

Met deze tips & tricks kan jij ervoor zorgen dat je beter uit gaat zien. Het draait allemaal om uiterlijke verzorging.