De Belgische schone in Temptation Island

We kunnen al enige tijd niet meer om de 26-jarige blondine uit Gent heen. Pommeline maakte haar Temptation Island debuut in 2017 als verleidster, waar ze het hart van Merijn wist te stelen, die toenmalig een koppel vormde met Lisa. Na het avontuur bleef het niet bij een vakantieliefde en leken de twee enige tijd bij elkaar onder de dakpannen te verblijven. Hoewel dit voor een periode werkte, leek de relatie tussen Temptation Island Merijn en zijn Pommeline niet stand te houden en bewandelden ze ieder weer hun eigen pad.

In het jaar 2018 waagde TilliΓ¨re samen met haar toen nog partner en welbekende ‘kleurplaat’ Fabrizio de warme stranden van Temptation Island. Ondanks dat de twee met een ijzersterke inzet een poging aan het programma waagde, liep ook dit sprookje uit in een mislukte romance.

Pommeline trok tijdens haar Temptation Island deelname de aandacht van de media en verscheen onder andere in de programma’s De slimste mens ter wereld, Zo man, zo vrouw, Just Tattoo of Us en I love You Tattoo.Β In het najaar van 2019 was ze te zien in het datingprogramma Celebs gaan daten, waarna ze in 2020 haar nieuwe tattoo zaak opende.

Oe la la, Pommeline laat de temperaturen stijgen op Instagram

Waar Pommeline is, schieten de kijkcijfers de lucht in. De vrolijke blondine werkt timmert aan de weg voor een glansrijke carrière als ondernemer en influencer. Tillière opende enige tijd geleden een eigen zaak met haar vriend en lijkt dolgelukkig. Met ruim 418 duizend volgers op Instagram haalt de Belgische schone het lentezonnetje in huis. Pommeline kroop de douche in, verblijdde haar volgers op social media en waagde zich in een pikant pakje, waarmee ze de vervroegde zomertemperaturen liet stijgen. Poserend in de douche, wekte de oud Temptation Island-deelneemster heel wat positieve reacties op en toverde ze een brede glimlach op het gezicht van menig fan.