Een kunstwerk op haar achterwerk

Hoe je de Belgische schone voornamelijk zou kunnen kennen als de blondine met 500cc aan humor, is dit niet het enige waar ze over beschikt. Haar passie ligt bij tatoeΓ«ren en is zelf ook niet vies van hier en daar een plakplaatje. De 25-jarigeΒ oud Temptation Island deelneemster Pommeline is samen met haar vriend eigenaar van een tattooshop en lijkt de zaken goed op orde te hebben. Met haar populariteit en groeiende onderneming, heeft ze haar succes weten te belonen met een brute BMW M2.

De oud Temptation Island deelneemster en verleidster vond het weer eens tijd voor een nieuw plakplaatje en liet hem zetten door haar vriend op een wel heel opmerkelijke plek.Β Hoewel er over het grootste gedeelte van de dag geen zonlicht op zal schijnen, is deze tatoeage niet te missen. Pommeline liet weten niemand te vertrouwen met haar gigantische ‘Trust no Soul’ tattoo op haar achterwerk.

Temptation Island Pommeline op Instagram

Pommeline liet haar gezicht zien als verleidster en wist het hart van Temptation Island deelnemer Merijn op hol te brengen. De twee verlieten samen het tropische paradijs, maar hielden hier een korte relatie aan over. Een paar jaar later mochten we weer van de blondine genieten, maar dan niet meer als verleidster. Pommeline en de welbekende kleurplaat Fabrizio waagden als koppel een deelname aan het programma.

Hoe de twee de test leken te voltooien, ging Fabrizio bij thuiskomst de mist in met een andere dame. Your loss, aldus Pommeline. De 25-jarige Tillière is inmiddels helemaal met haar hoofd in de wolken van een nieuwe vlam en deelt de geluksmomentjes maar al te graag met haar half miljoen volgers op Instagram. Naast de zoetsappige beelden, amuseert de blondine het internet met zonnige vakantietripjes, haar brede glimlach en om natuurlijk niet te vergeten, haar prachtige en onvermijdelijke figuur.

Kun jij ook geen genoeg krijgen van de Belgische Pommeline TilliΓ¨re? Droom dan nog even weg met onze favorieten Instagram foto’s hieronder.