Geen Lisa, geen Pommeline, maar Karlyn

Temptation Island. We kunnen niet meer om de Videoland serie heen. Hoe de spraakmakende serie voor de één guilty pleasure lijkt te zijn, bespreekt de ander iedere week alle sappige details met hun vrienden. Veel koppels bezweken zich aan de verleiding en zo ook Merijn moest zich hier aan toegeven. Nu algemeen bekend is dat Pommeline en Merijn al tijden geen setje meer zouden zijn, dook er een poos geleden opeens een onbekende dame ons Instagram beeldscherm op. Maak kennis met de nieuwe vriendin van Merijn: Karlyn.

De vriendin van oud Temptation Island-deelnemer Merijn

Oud Temptation Island-deelnemer Merijn lijkt al een hele tijd in het liefdesbootje te zitten met zijn huidige vriendin Karlyn. Klinkt deze naam je nou bekend in de oren? Dat zou goed kunnen. De brunette nam ooit deel aan de populaire talentenjacht The Voice of Holland, is de eigenaar van een trimsalon en werkt als make-up artist. De twee lijken al een aantal jaar gelukkiger dan ooit. Hoe ze regelmatig foto’s met elkaar delen op Instagram, liet Merijn zich onlangs op Valentijnsdag van zijn meest romantische kant zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Merijn Murk (@merijn_brooklyn)

Hoewel Marijn na zijn deelname aan Temptation Island met ruim 89 duizend volgers niet onopgemerkt is gebleven, lijkt Karlyn met ruim 20 duizend volgers ook de aandacht te trekken. De brunette met azuurblauwe ogen is een lust voor het oog. Daarmee kunnen wij alleen concluderen dat oud Temptation Island-deelnemer Merijn een echte geluksvogel is met zijn nieuwe vriendin.

Check hieronder meer foto’s van zijn vriendin Karlyn:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door K A R L Y N (@karlynofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door K A R L Y N (@karlynofficial)