Enzo Knol koopt een nieuwe villa van bijna één miljoen euro

Samen met zijn vriendin Myron Koops staat hij met zijn sleutelbos in zijn handen te pronken met het nieuwe huis, gevestigd in Soesterberg. De vrijstaande villa is gebouwd in 1923 en hij wordt de tweede buurman van Milan Knol die al sinds 2017 in deze straat woont. Verder beschikt de villa over een woonruimte van zo’n 182 vierkante meter en een gigantische tuin. Meer dan genoeg ruimte om heel wat video’s en vlogs op te nemen.

Volgens de kadastergegevens blijkt dat hij deze woning voor zo’n 915.000 euro heeft betaald. Vol enthousiasme spreekt hij zijn volgers toe: “Dames en heren, het is prachtig weer vandaag. Alsof het zo heeft moeten zijn, want vandaag is voor ons een heel belangrijke dag: we hebben zojuist de sleutels opgehaald van onze nieuwe woning!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enzo Knol (@enzoknol)

Dat Enzo Knol meer dan genoeg verdient om zo’n woning voor zichzelf te bemachtigen, dat kan je ook wel zien aan zijn ongelofelijke collectie auto’s.

Enzo vertelde er ook gelijk bij dat hij heel wat vlogs ging maken over de verhuizing. “We gaan hier natuurlijk een hele mooie vlog van maken. Kijk eens hoe het erbij staat, wauw!” riep hij vol trots. Het was dus absoluut een speciale dag voor Enzo Knol gisteren. De twintiger ging om het te vieren gezellig picknicken met zijn vriendin in de tuin van zijn nieuwe woning. Ook deelde hij foto’s van hoe hij het contract ondertekende. In zijn caption vermeldde hij dat hij prachtige herinneringen heeft gemaakt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enzo Knol (@enzoknol)