Tapered jeans fit past perfect bij grote bovenbenen

Train jij veel en vergeet je niet om je benen hierin ook mee te nemen, dan kan je nogal wel eens moeite hebben met het vinden van de juiste broek. Sommige broeken worden dan immers al gauw te strak. Een extra wijde broek kan er echter voor zorgen dat er weinig vorm in je broek zit. Een tapered fit jeans kan in dit geval de juiste keuze zijn. Dit model kenmerkt zich door een wat wijder model bij de bovenbenen, maar is tegelijkertijd wat smaller bij de onderbenen en enkels. Zo combineer je het beste van een smallere en een wijdere broek.

tapered fit jeans spijkerbroek
Foto via Instagram magic_fox

Verschillende modellen broeken

Er zijn verschillende modellen broeken. Aan de hand van je gewicht, lengte én persoonlijke stijl is er hierdoor meestal wel een geschikte broek te vinden. Mocht je wat bredere bovenbenen hebben, dan is het verstandig om een straight fit jeans of een tapered fit jeans te dragen. Probeer een skinny jeans te vermijden, evenals een slim fit. Eerder legden we je al het verschil tussen pasvormen van spijkerbroeken uit. Dit zijn twee modellen die redelijk op elkaar lijken, maar toch verschillen hebben ten opzichte van elkaar.

Combineren van de jeans met je outfit

Een jeans is één van de makkelijkste kledingstukken om te combineren. Zeker in deze warme maanden, waar je vaak niet meer draagt dan een simpel T-shirt. Kies voor een jeans in een wat lichtere kleur. Dit draagt bij aan een zomerse uitstraling. Draag boven je jeans inderdaad een T-Shirt of linnen overhemd. Ben je van plan om je broek te dragen naar een iets formelere gelegenheid, ga dan voor een polo of een overhemd met opgerolde mouwen. Wij selecteerden tien geschikte en stijlvolle broeken. Met deze broeken ben jij meer dan klaar voor de aankomende warme zomerdagen.