Hoe moet je de mouwen oprollen van je T-shirt?

Op het gebied van de manieren waarop jij het beste kunt omgaan met je kleding zijn er gelukkig veel tips te vinden. Zo vertelden we je eerder al hoe je een overhemd moet strijken als een pro. Ook lieten we je weten hoe je je overhemd het beste kunt opvouwen. Nu het warmer wordt, zullen we echter weer meer T-shirts gaan dragen. Wil jij je look afwisselen, dan kun je gemakkelijk de mouwen oprollen van je T-shirt. Dit zijn drie verschillende manieren waarop dit kan.

Met een elastiek de mouwen oprollen van je T-shirt

Natuurlijk kun je er voor kiezen om je T-shirt ‘gewoon’ met je handen op te vouwen. Het risico hiervan is dat dit gedurende de dag weer los komt te zitten. In plaats daarvan kun je een elastiek gebruiken. Je kunt hiervoor een normaal elastiek gebruiken. Kijk op welke hoogte je de nieuwe mouwen wilt hebben. Om het elastiek aan het zicht te onttrekken, rol je de mouwen vervolgens rondom het elastiek. Door het elastiek blijven je nieuwe opgerolde mouwen de gehele dag op hun plaats.

 

De mouwen oprollen van je T-shirt met een veiligheidsspeld

Voor de tweede manier maak je gebruik van een veiligheidsspeld. Rol je mouwen eerst op tot de hoogte waarop je ze wil hebben. Bevestig de twee lagen nu aan elkaar met de veiligheidsspeld en zorg ervoor dat deze aan het zicht onttrokken is. Voor je veiligheid is het aan te raden om dit te doen terwijl je het T-shirt uit hebt gedaan, zodat de veiligheidsspeld niet per ongeluk in je arm terechtkomt.

 

Naald en draad gebruiken

Bovenstaande manieren zijn natuurlijk tijdelijke oplossingen. Je kunt er ook voor kiezen om naald en draad te gebruiken bij de mouwen oprollen van je T-shirt. Kies er in dit geval voor dat je draad kiest in dezelfde kleur als je T-shirt en dat je mouwen even lang zijn. Je kunt het immers niet gemakkelijk terugdraaien. Kijk voor het gehele stappenplan het filmpje hieronder.