Streetstyle looks

Om een goede look te creëren is het belangrijk de juiste items met elkaar te combineren. Voor goede streetstyle looks zijn truien écht een must-have. Een sweater of hoodie is niet alleen erg stijlvol, het houdt je ook lekker warm gedurende de wintermaanden. Je kunt deze zowel rocken als buitenste laag of onder een jacket of overcoat. Streetstyle is perfect om te layeren, waardoor oversized jackets ook ideaal zijn. De basis bestaat uit basic items en vanuit daar kan je één of twee uitgesproken items kiezen.

Denim jacket met hoodie

Streetstyle draait natuurlijk om het uiterlijk, maar ook zeker om het feit dat het een comfortabele manier van kleden is. Een zwarte jeans in combinatie met een grijze hoodie is lekker comfortabel en basic. Het is een streetstyle look die vrijwel iedereen goed staat.

streetstyle looks MAN MAN
Foto via: Instagram @zeno

Draag zwarte boots om een stoere draai aan je outfit te geven, zowel veterboots als chelsea boots zijn hiervoor geschikt. Maak het af met een denim jacket en kies in de winter voor een model met een wollen binnenkant.

Leren jas met zwarte jeans

In onze ogen één van de mannelijkste streetstyle looks, de rock ’n roll look. Je kunt op meerdere manieren een vleugje rock ’n roll toevoegen, maar een leather jacket is misschien nog wel het meest voor de hand liggend. Ook in de winter kan dit prima, zeker wanneer je gaat layeren.

streetstyle looks MAN MAN
Foto via: Instagram @Louisdarcis

Kies voor een jeans, een basic ondershirt met daarop een capuchon vest of hoodie. Maak vervolgens je outfit af met het leather jacket. Hiermee heb je een makkelijke, comfortabele outfit die enorm veel indruk maakt.

Een streetstyle look kan je ook combineren met een overcoat, wat weer voor een andere twist zorgt.