Streetwear

Het is van belang dat je de juiste items met elkaar combineert om een goede look te creëren. Fluwelen items zijn een musthave voor de echte streetstyle fanaat. Een velvet hoodie of sweatshirt is niet alleen enorm stijlvol, maar zal jou ook gedurende de koude wintermaanden lekker warm houden. Rock hem als buitenste laag of onder een leather jacket of overcoat. Als klap op de vuurpijl maak je je outfit af met een baseball cap of snapback. Basic items leggen de basis. Vanuit daar kan je met uitgesproken kledingstukken je look upgraden.

les benjamins 13

les benjamins 08

ARABIC OVERSIZE

Les Benjamins €80 Shop nu
les benjamins 14

ARBAN SHORT

Les Benjamins €178 Shop nu
les benjamins 01

SEZGI

Les Benjamins €147 Shop nu

Een mix van oost en west

Het kledingmerk Les Benjamins is opgericht in Istanbul en is, net als de stad zelf, een mix van oost en west. Verhalen, culturen, tradities en rituelen van het oude Ottomaanse Rijk komen bijeen en worden gemengd met de Westerse popcultuur. De opvallende prints, fijne stoffen en toffe pasvormen van dit merk zullen een ware toevoeging zijn aan jouw streetwear collectie.

les benjamins 04

les benjamins 02

Bezek

Les Benjamins €147 Shop nu
les benjamins 11

TARHAN2

Les Benjamins €296 Shop nu
les benjamins 10

ARABIC

Les Benjamins €129 Shop nu

The Eagle Hunter

De nieuwe herfst-/wintercollectie draagt de naam ‘The Eagle Hunter’. Het is een ode aan de oude Mongoolse traditie van het jagen op vossen en konijnen met behulp van adelaars. Dit herken je terug aan de kleding aan de hand van een terugkerend motief van een vogel. Een mix van oud en nieuw zorgt voor een toffe stijl die jouw streetstyle look een ongekende upgrade geeft.

Les Benjamins man man

Les benjamins 09

HASH

Les Benjamins €277 Shop nu
les benjamins 12

INALCH

Les Benjamins €89 Shop nu
les benjamins 15

GENGHIS

Les Benjamins €246 Shop nu

De aardekleuren zorgen voor de perfecte winterse street look. Rock ze dan ook met zwarte jeans en de accenten zullen eruit springen.