Biker jacket met zwarte jeans

Een tikkeltje Rock ’n Roll kan je al bereiken met klassieke items. De leren jas is een statement kledingstuk dat overal bij past, zo ook hier. De jas in een donkere kleur zoals zwart of bruin gaat vooral goed samen met een jeans in dezelfde kleurtint. Je outfit blijft hierdoor enigszins mysterieus, maar dit maakt het toch weer heel interessant. Draag hier sneakers bij in idem kleur maar kies voor een grijs of  wit T-shirt.. Op die manier doorbreek je een te monochroom ogende outfit en is er een sterke balans in je look.

Rock 'n Roll MAN MAN

Jack leer zwart biker MAN MAN

Bikerjack met artwork

Scotch & Soda €250 Shop nu
Jeans zwart ripped MAN MAN Tshirt grijs print MAN MAN

Gestreept broek

Ideaal voor deze tijd van het jaar, de gestreepte broek. De streep komt in vele varianten, van een dunne enkele streep op de zijkant tot een opvallende meerkleurige streep. De broek roept een gevoel van rauwheid op omdat er niet gegrepen wordt naar de altijd veilige jeans of chino. Er zit meer durf in deze broek en dat past perfect bij de nonchalante houding die je uit wil stralen met een Rock ’n Roll look. Wanneer de broek opvalt, bij bijvoorbeeld de kleuren oranje-blauw, is het advies om het bovenstuk simpel te houden wat betreft de kleurkeuze. Ga dan ook voor een zwart, wit of grijs T-shirt en je zit altijd goed. Wil je alsnog een gedrufdere look creëren? Ga dan een een shirt met print en maak de look af met een aantal sieraden. Ruw, stijlvol en mannelijk.

streep broek look

Tshirt zwart vogel MAN MAN Broek streep MAN MAN 1 Sneakers superstar wit MAN MAN

Superstar Foundation sneaker van leer

Adidas €100 Shop nu

Streep overhemd en zwarte broek

De laatste outfit die jou de nodige inspiratie geeft voor een leven als een rocker bestaat uit een gestreept overhemd en donkere broek. Nee dan hebben we het niet over een degelijk pakoverhemd, maar over een casual variant. Met voorkeur voor een donkere basis en een lichte streep zorgt dit ervoor dat de aandacht subtiel naar je bovenlichaam wordt getrokken. Combineer dit met een donkere broek, zoals een zwarte chino. Maak de look af met zwarte derby’s en de ogen zullen op jouw gericht zijn.

Rock&Roll look

Overhemd streep MAN MAN 1 Chino zwart MAN MAN Zilveren armband MAN MAN

Zilverkleurige gedraaide armband

River Island €10 Shop nu

Rock ’n Roll in je outfit stoppen kan gemakkelijker dan je dacht. Wil je naast Rock ’n Roll nog meer inspiratie? Een selectie van stijlvolle denim jackets onder de 100 euro voldoen aan jouw wensen.