Sterrenbeeld en het seksleven van de man

Ongeacht het type seks waar je voorkeur naar uitgaat; je sterrenbeeld vertelt echt alles. Dat hebben we uiteraard niet zelf onderzoekt, maar we weten het wel dankzij het werk van astrologe Kiki T. In haar boek ‘The Celestial Sexpot’s Handbook’ vertelt ze alles wat je partner nog niet wist en wel zou moeten weten.

Waterman (20 januari – 18 februari)

De Waterman houdt van het niet alledaagse en dat geldt ook voor de seks. Hoe speelser hoe beter. Kortom, je houdt van opwinding en avontuur zolang het maar een beetje luchtig wordt gebracht.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Grote kans dat je bijzonder fysiek bent ingesteld en dus let je voor op lichaamstaal. Je hebt aan een enkel woord genoeg en dat verwacht je ook van je partner. In de slaapkamer moet het vooral om de combinatie tussen spelen en spanning gaan. Een rollenspel is dus perfect.

Ram (21 maart – 19 april)

Waarschijnlijk is Fifty Shades of Grey je favoriete film. Dat wil niet zeggen dat je het in de slaapkamer nog even wilt herhalen, maar het mag zeker niet voorspelbaar zijn. Een tikkeltje ruig en kijken waar de grenzen liggen is meer jouw ding.

fifty shades seks

Stier (20 april – 20 mei)

Het zal geen verrassing zijn dat je als Stier zijnde even tijd nodig hebt om op gang te komen. Is ook helemaal niet erg, want bij jou draait het om de sensualiteit en veel minder om de prestatie. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg is mogelijk jouw credo en daar is helemaal niets mis mee. Tip: probeer deze tantra-oefeningen uit voor meer intimiteit en je seksleven wordt zeker beter.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Het is mogelijk het meest spannende sterrenbeeld van allemaal: Tweelingen. Niets is te gek voor je en er is nooit een slecht moment voor seks. Je zal hoe dan ook nooit last hebben van een laag libido. Je zou zelfs nog voor een solicitatiegesprek even een vluggertje doen. Klinkt leuk, maar voor je partner kan dat vaak een hele uitdaging zijn.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Afwisseling, daar gaat het om. De kans is groot dat je het op prijs stelt als niet jij, maar je partner het initiatief neemt. Dan kan het de ene keer super romantisch zijn en de andere juist lekker ruig. Cowgirl is overigens je favoriete standje.

lieve seks

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Bij de Leeuw gaat het om romantiek en sensualiteit. Het bespringen van je prooi is niet aan jou besteed, je wacht veel liever je kans af om dan toe te kunnen slaan en er optimaal van te genieten. Houdt je partner van een lang voorspel, dan heeft ze aan jou de goede.

Maagd (23 augustus – 22 september)

De kans is groot dat jij als Maagd het genot van je partner voorop stelt. Voor jou telt alleen zij en daar doe je dan ook je best voor. Sterker nog, als het om het orale voorspel gaat, ben je heer en meester. En ja, daar mag je best trots op wezen.

Weegschaal (23 september – 21 oktober)

De Weegschaal omschrijven is geen kunst: je vindt (bijna) alles leuk, goed en lekker. Vastbinden op bed? Geen punt. Rollenspel? Doen we! Haar staande nemen? Super! Kortom, heeft je partner een avontuurlijke aard en laat ze zich graag verrassen, dan ben je helemaal haar match.

sterrenbeeld man en seks

Schorpioen (22 oktober – 21 november)

Romantiek en goede seks gaan prima samen. Je vindt dan ook niks fijner dan haar in haar ogen aankijken terwijl je de meest romantische dingen tegen haar zegt. Dat wil niet zeggen dat het altijd soft en teder moet zijn, de kans is immers groot dat je het juist extreem lekker vindt om haar van achteren te nemen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Als Boogschutter is schaamte een totaal onbekend begrip. Net als de plek om seks te hebben trouwens. Of het nu een bushokje, paskamer of de slaapkamer van je ouders betreft. Als er tijd is, dan vind je altijd wel een plek om het te doen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Het lekkerste voor jou is de situatie waarin jij volledig ‘in control’ bent. Lekker op haar billen slaan, dirty talk, freaky gedrag, kortom: jij bent de baas. Zolang je partner je daar helemaal vrij in laat is het perfect voor het sterrenbeeld Steenbok.