SERPENT Series

De SERPENT Series bestaat uit twee modellen: de SERPENT-C, het smalte en lichtste elektrische skatebaord. Het tweede model is de SERPENT-W, naar eigen zeggen het coolste skateboard. We lichten de twee modellen voor je uit:

serpent man man

SERPENT-C

De SERPENT-C is je beste vriend in de stad. Met zijn smalle design en lichte gewicht brengt dit skateboard je met een snelheid van 18km/h zo’n tien kilometer ver. Perfect voor korte ritten. En doordat het board slechts 2.9 kilogram weegt, neem je deze gemakkelijk mee in de bus, trein of tram. Je koopt de SERPENT-C vanaf €169,- dollar. In vergelijking met de huidige concurrenten is de SERPENT-C gekeken naar prestatie en prijs een gamechanger.

SERPENT MAN MAN 2

SERPENT-W

De SERPENT-W is een skateboard van een compleet ander kaliber. Dit board is bedoeld voor langere afstanden en met een maximum snelheid van 40km/h ben je binnen no-time op de plaats van bestemming. Je bestuurt de SERPENT-W eenvoudig met een controller die je in je hand houdt. Dit is veruit de tofste manier om van afspraak naar afspraak te cruisen. De SERPENT-W is verkrijgbaar vanaf €499,-.

Kickstarter project

De Kickstarter-campagne van deze revolutionaire skateboards loopt nog twee weken. Toch hebben ze hun doel van $30.000,- dollar ruim overschreden. En we snappen waarom.