Moto Adonis

Moto Adonis is gevestigd in het Brabantse Roosendaal. Wil jij zelf bepalen hoe jouw motor eruit gaat zien? Geen probleem, de mannen van Moto Adonis bouwen jouw droom motor, en hoe! Welk type bike je ook wilt, van cafe racer tot bobber, ze maken er een heerlijke machine van. Stuk voor stuk zijn het pracht bikes die we graag terugzien in het straatbeeld.

moto adonis MAN MAN 2 MOto adonis man man 3 Moto adonis man man

Nozem Amsterdam

Nozem bestaat sinds 2012. Nozem is de naam die werd gegeven een Amsterdamse subcultuur, die getekend werd door jongeren die de straten van Amsterdam onveilig maakten, rondreden in leren jacks en zich afzetten tegen het systeem. Bij Nozem is iedere motor een one-of-a-kind. De motoren krijgen een complete make-over, zodat iedere bike een Nozem waardige machine wordt.

Nozem man man 2 Nozem man man 3 Nozem MAN MAN 1

Ironwood Custom Motorcycles

Ironwood Customs is ook weer een heerlijke garage waar ze brute motoren bouwen. De garage is opgericht in 2012 en is gevestigd aan de Hefbrugweg in Almere. Van elegante cafe racer, tot brute brat style bike, de gasten van Ironwood maken een one-of-a-kind machine waar het hart van iedere motor fan sneller van gaat kloppen.

ironwood man man 1 Ironwood man man Ironwood man man3

Benieuwd naar meer custom bikes? Check dan deze forse Triumph Rocket die is omgetoverd tot brute machine.