Städler Made

We stellen je voor aan de Städler Made Outdoor Oven. Een ambachtelijke outdoor oven waarmee jij op klassieke wijze jouw pizza’s bereidt. Buiten, in de tuin, op een controleerbaar vuur.

man man städler made outdoor oven

Hoe werkt het

Met Städler Made bak je in je eigen achtertuin eenvoudig de heerlijkste gerechten. Bereid op een rustig vuurtje heerlijke broden, groenten, vis of vlees of bak op een hoog vuur een heerlijke pizza in minder dan 5 minuten tijd. De oven kan een temperatuur van 400 graden celsius bereiken. Er is daarom geen gerecht te bedenken wat niet met deze oven te bereiden is.

De oven is onderverdeeld in twee niveau’s. In het onderste gedeelte kan een knisperend vuurtje gemaakt worden. De hitte van het vuur wordt opgevangen door een steen waarop het voedsel bereidt kan worden. Middels deze bakmethode krijgt het eten de authentieke smaak zoals we deze gewend zijn van een steenoven.

Stadler man man steenoven

Do it yourself

De oven wordt verzonden in losse onderdelen. Het enige wat je hoeft te doen is de onderdelen in elkaar te zetten en je bent ready-to-go om de meest heerlijke gerechten te bereiden. De onderdelen, gemaakt van cortenstaal, zijn zonder extra gereedschappen in elkaar te zetten en het design is zo simpel dat iedereen het eenvoudig in elkaar zet.

Kickstarter

Wij van MAN MAN zijn dol op heerlijk eten. Vooral wanneer deze op een mannelijke, authentieke methode bereidt worden. We werden daarom ook meteen enthousiast toen we dit project op Kickstarter tegenkwamen. En blijkbaar waren we niet de enige. Het project staat sinds 28 april online en het doel was om €6000,- euro op te halen. En dat is gelukt. Binnen een dag is het doel al met meer dan 590% overschreden en met nog 33 dagen te gaan, zal dit nog veel meer worden.

Wij kunnen niet wachten om onze eigen steenoven pizza te gaan bakken. Ben je nog niet overtuigd? Check dan het onderstaande filmpje: