En meer mensen zijn hier enthousiast over, blijkt uit het bedrag dat ze al hebben opgehaald. Het doel was om €30.000 te halen, maar dit bedrag hebben ze ruim binnen. Met nog 8 dagen te gaan, zitten de mannen namelijk al op zo’n €139.000 en terwijl ik dit typ stijgt het bedrag alweer met een paar honderd euro en dat is best indrukwekkend.

Knops

Stel dat je het volume van je omgeving zelf kunt bepalen. Dat je alleen die geluiden hoort, die je wilt horen. Nooit meer last van huilende baby’s in het vliegtuig of ruziënde katten in de achtertuin. Knops maakt het mogelijk. Het geeft je volledige controle over de geluiden die je hoort. Woon jij midden in de stad en wil je voor even volledige stilte ervaren? Doe Knops in en zet het geluid van je omgeving uit. Ben je op een festival en wil je juist de muziek nóg beter ervaren? Zet het volume dan hoger. Knops zorgt ervoor dat jij kunt horen wat je wilt horen.

kickstarter-knops-oordoppen-manman

Hoe werkt het?

Knops kent vier standen. Wanneer je de oordoppen op stand 1 hebt staan, hoor je wat je ook zou horen zonder de oordoppen. Maar de magie begint bij de andere drie standen. Zet de oordoppen op stand 2 en het vibrerende geluid dat je in grote steden hebt wordt verlaagd. Op stand 3 zorgen de oordoppen ervoor dat je de live muziek op een festival optimaal kunt ervaren en stand 4 geeft je ultieme stilte, waardoor je helemaal tot rust kunt komen. Het enige wat je moet doen om deze standen te veranderen is het draaien aan de knop. Maar hoe werkt dit? Er komen geen elektronica of batterijen aan te pas, de oordoppen zijn akoestisch ontworpen.

knops-oordoppen-manman

Een eigen design

In 2014 kwamen vier vrienden bijeen met dezelfde visie. Na veel testen en onderzoeken is daar uiteindelijk het kickstarter project Knops uit gekomen. En al het harde werk is niet voor niets geweest, het belooft een succes te worden te zien aan het indrukwekkende bedrag dat het project al heeft opgehaald. Je kunt het design van Knops compleet aanpassen op jouw wensen. Wil je zwarte of witte oordoppen? Wil je een structuur in de rand of liever egaal? Wil je een stainless steel ring of een vergulde ring? Je kan je Knops designen zoals jij ze wilt hebben.

In november van 2017 wordt het product daadwerkelijk geleverd en wij verwachten dat dit project een gat in de markt gaat worden. Heb jij zelf ook een top idee, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Zo ga jij in 4 stappen naar een succesvol kickstarter project.