Van zachtaardig naar hardhandig

Wanneer je wekker gaat, geeft deze Alarmshock-armband eerst een kleine trilling om je te waarschuwen wat komen gaat. Maar wanneer je vervolgens te lang blijft liggen, zal het niet bij een zachte trilling blijven, de armband geeft dan namelijk een elektrische schok. Hem snel afdoen en de hoek ingooien werkt ook niet. Je krijgt hem namelijk alleen af, wanneer je hem bij de bijbehorende wekker houdt.

Twee minuten

Twee minuten de tijd heb je om je wekker te deactiveren en de armband af te doen. Des te langer je in bed blijft liggen, des te heviger de schok wordt. Een voordeel, het zal je nooit wakker maken door middel van de elektrische schok. Je wekker gaat zelf altijd eerst. De armband is heel flexibel en zelfs geschikt voor de wildste slapers. Mede doordat je hem dus niet zomaar af kunt doen.

schokarmband-wekker-manman

Kickstarter project

Het kickstarter project wil ervoor zorgen dat je het meest uit je dag haalt. Met deze schokarmband zul je gemakkelijker opstaan, zonder eerst tien keer op de snooze knop te drukken. En zo heb je dus meer aan je dag.

Ben jij diegene die maar niet uit bed kan komen en het liefst tien keer op snooze drukt? Dan is deze armband misschien iets voor jou. Ons lijkt het niet ideaal om te gaan slapen met het idee dat je wakker wordt met een elektrische schok, maar misschien helpt het je juist wel om uit bed te komen voordat je deze schok daadwerkelijk krijgt. En in dat geval kan deze schokarmband misschien wel een uitkomst zijn.