AndrΓ© en Sarah zitten met hun hoofd in de wolken

De relatie tussen AndrΓ© Hazes en Sarah van Soelen is inmiddels een feit. De liefde hangt in de lucht en de twee tortelduifjes lijken dit niet onder stoelen of banken te willen steken. Dit tot grote verbazing bij een groot gedeelte van Nederland, omdat de Nederlandse zanger net uit zijn relatie met Monique komt, met wie hij overigens samen een zoon op de wereld zette. Hoe het allemaal begon met pannenkoeken eten aan de eettafel in huize Van Soelen, lijken de twee vandaag de dag onafscheidelijk te zijn.

Van familie-uitjes, naar zonvakanties; waar DrΓ© zich bevindt, is Sarah ook van de partij. AndrΓ© lijkt al helemaal te zijn ingeburgerd bij de familie Van Soelen en deelt de beelden regelmatig op zijn socials. Ook Sarah lijkt alle momenten met haar liefde te willen delen op social media, waarna regelmatig wat ophef ontstaat.

Sarah van Soelen geniet van het zonnetje

De zon breekt langzamerhand weer door en dat betekent: menig Nederland slooft zich weer uit in de sportschool, te werken aan de ultieme ‘summerbody’. Het is tijd van de bank af te komen en je favoriete Netflix-serie even te laten voor wat het is. De zomerse temperaturen beginnen te stijgen en dit niet alleen buiten. Bekendheden verschijnen weer met hun fitte lichaam op social media, hun volgers een glimlach op het gezicht te toveren. Ook Sarah van Soelen kwamen we onlangs tegen op onze tijdlijn. De 25-jarige blondine nam plaats in het lentezonnetje en genoot overduidelijk van de nodigde dosis aan Vitamine D.

Van Soelen deelde de beelden in bikini met haar ruim 161 duizend volgers op Instagram, waaronder ze een statement maakte met de caption: “I don’t care what you think about me. I don’t Think about you at all. Het overgrote gedeelte van haar volgers reageerden razend enthousiast op de exclusieve beelden van de blondine, met opmerkingen als: ‘Lord sweet Jesus’, ‘Wauw, hoe kun je mooier zijn?’, ‘Killer body!!’.

Krijg jij geen genoeg van de vriendin van AndrΓ© Hazes en wil jij nog even in de zomerse sferen blijven? Bekijk dan nog een aantal Instagram beelden hieronder.