De woning van acteur Huub Stapel

Huub Stapel heeft in een indrukwekkend aantal Nederlandse films gespeeld. Denk aan oudere films zoals De Lift en Amsterdamned, maar ook recentere series zoals De 12 van Schouwendam en Zwarte Tulp. Fans van Undercover kennen de acteur ook als Ralph Brink uit Ferry. Daarin speelt hij de werkgever van Ferry aan het begin van diens carrière. Zijn vele film- en serierollen hebben de acteur een lekker inkomen bezorgd. Dat zien we terug in de woning van Huub Stapel.

woning van Huub Stapel woning van Huub Stapel

Chique interieur en net afgewerkt appartement

Het huis van Huub Stapel bevindt zich in Amsterdam Zuid. Het gaat hier om een hoekappartement met een oppervlakte van 112 m². Binnen in de woning vallen meteen een aantal dingen op. Zo heeft het appartement van de acteur een vissengraadvloer en zijn de kamers mooi afgewerkt. De woning is licht, ruim en bestaat volledig uit witte muren. In totaal zijn er vier slaapkamers te vinden in het huis van de acteur en twee badkamers. Die badkamers beschikken over gouden kranen en lijken van bruin marmer te zijn gemaakt. In het woongedeelte is een open, moderne keuken te vinden met ruimte voor een grote eettafel. Daarnaast kan de acteur ook heerlijk gebruik maken van zijn balkon om de nodige zonnestralen mee te pakken.

woning van Huub Stapelwoning van Huub Stapel

De prijs van de woning van Huub Stapel

Amsterdam-Zuid is een prijzige woonlocatie. De prijs die voor het appartement van Huub Stapel werd gevraagd was dan ook hoog. In totaal was dit bijna 8 ton (€799.000,-). Uiteindelijk werd het huis voor €820.00,- verkocht aan de acteur. Bekijk de foto’s om een uniek kijkje te krijgen in zijn woning.

balkon

Huub Stapel in Ferry de film

Als Ralph Brink was Huub Stapel legendarisch in Ferry, al ging onze voornaamste aandacht natuurlijk uit naar Frank Lammers als Ferry. Reden voor een Ferry 2, zou je denken. Het is nog niet bekend of die film er komt. De mogelijkheden zijn er in elk geval. Zo schreven we recent over potentiële verhaallijnen voor Ferry 2. Zeker weten doen we het dus nooit.