Onderzoek door Tinder

Het onderzoek is uitgevoerd door Tinder. Als iemand iets over aantrekkelijkheid kan zeggen is het Tinder wel. Ze hebben dan ook daadwerkelijk hun best gedaan om een zo betrouwbaar mogelijk onderzoek uit te voeren. Er wordt nu in ieder geval enigszins in kaart gebracht welke sporten vrouwen aantrekkelijk vinden.

Als je tennis speelt heb je het goed voor elkaar

Waar de sporters tijdens de Olympische Spelen vooral druk bezig waren met het leveren van topprestaties, had Tinder andere plannen. Zij hebben toen namelijk gekeken welke mannelijke sporters die zich rondom het Olympisch dorp begaven, het meest naar rechts geswiped werden. Aan de hand daarvan kwamen er een aantal interessante bevindingen naar boven.

Tennis

De sporters die het meest naar rechts geswiped werden, waren tennissers. Als jij graag een nieuwe sport wil beginnen, heeft tennis dus een streepje voor op de concurrentie. Het is wel te verklaren waarom tennis op de eerste plek staat. Je hebt hier namelijk zowel arm- als beenspieren voor nodig waardoor deze spiergroepen bij tennissers goed ontwikkeld zijn. We moeten overigens zeggen dat er toch ook wel een aantal behoorlijk knappe vrouwelijke tennissters rondlopen.

Welke sporten vinden vrouwen nog meer aantrekkelijk?

De tweede plaats wordt ingenomen door een compleet andere sport: gewichtheffen. Dit komt waarschijnlijk doordat gewichtheffers erg gespierd zijn. De top drie wordt gecomplementeerd door turnen. Op vier en vijf komen sportschieten en judo.

aantrekkelijke sporten

Hierdoor word je ook aantrekkelijk voor vrouwen

Natuurlijk bepaalt niet alleen de sport die je speelt hoe aantrekkelijk vrouwen je vinden. De kleding die je draagt speelt daar ook een grtoe rol in. Daarnaast zouden deze tips je kunnen helpen aantrekkelijker te worden voor vrouwen.