De vriendin van Stefan de Vrij

De 29-jarige Stefan de Vrij zit al enige tijd met zijn hoofd in de wolken. De voetballer die Lazio Roma in juli 2018 transfervrij vervuilde voor Internazionale, liet zijn oog vallen op een Oost-Europeaanse brunette. In de tijd dat hij haar leerde kennen, speelde De Vrij nog in Rome voor de club Lazio Roma. Hoewel de mooie brunette met klasse regelmatig langs de zijlijn staat haar grote liefde te ondersteunen tijdens zijn voetbalcarrière, lijkt Doina Turcanu ook in de schijnwerpers te staan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Doina Turcanu (@doinaturcanu)

Volgens Italiaanse bronnen maakte ze de overstap naar Milaan, om daar verder aan de weg te timmeren voor een glansrijke carrière in de modellenwereld en dit lijkt ze goed te doen. De Moldavische Doina Turcanu lijkt over het totaalpakket te beschikken en verschijnt regelmatig met haar fantastische looks voor de camera.

Doina Turcanu op Instagram

We kunnen niet anders zeggen dan dat Stefan de Vrij het allesbehalve slecht heeft getroffen in de liefde. Hoewel zijn zes jaar lange relatie stukliep, heeft hij de liefde opnieuw weten te vinden. Doina Turcanu mag zichzelf de gelukkige noemen en verschijnt regelmatig op social media met haar vriend. Hoewel ze zich al een modellencarrière in Italië mag veroorloven, is na de bekendmaking van haar relatie met de voetballer haar populariteit als een raket de lucht in gestegen. Doina Turcanu is actief op haar socials en beschikt over een Instagramaccount van ruim 22 duizend volgers. De mooie brunette verblijdt haar fans met de jaloersmakende vakantietripjes en beelden met haar grote liefde. Met haar stralende glimlach en fantastische looks, kan menig volger geen genoeg van Turcanu krijgen.

Haalt Doina Turcanu ook bij jou het zonnetje in huis en tovert ze een brede glimlach op je gezicht? Geniet dan nog even verder met onze Instagram favorieten hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Doina Turcanu (@doinaturcanu)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Doina Turcanu (@doinaturcanu)