Het horloge van Fabio Cannavaro

Fabio Cannavaro was niet zomaar een voetballer, maar een onvervalste legende. Tijdens zijn carrière werd hij gezien als een van de beste verdedigers van het decennium. Hij heeft dan ook verschillende wereldtitels in de wacht mogen slepen.

Zo won hij verschillende prijzen met Inter Milan en Juventus, maar hij wordt vooral gelinkt aan Real Madrid. Ook heeft hij als international van het Italiaanse elftal veel betekent voor het land. Zo won hij in 2006 het WK. In datzelfde jaar werd hij onderscheiden met II Muro di Berlino, The FIFA player of the year en kreeg hij zelfs een Ballon d’Or. Tijdens zijn carrière heeft hij dus wel genoeg geld verdiend om een Patek Philippe aan te schaffen. Nu is het dan toch hoog tijd om hier afscheid van te nemen.

Patek Philippe Cannavaro luxe horloge

Luxe Patek Philippe horloge

Dat deze baas een sprankelende carrière heeft gehad, is ondertussen wel duidelijk. Ook de Patek Philippe met ref. 5208R-001 zou je sprankelend kunnen noemen. Het horloge van 42mm is dan ook een van de meest gewaardeerde horloges van de afgelopen jaren. Het is het eerste horloge die een minutenrepetitie, een eeuwigdurende kalender en een chronograaf functie met een knop combineert. Om het jaar worden er 10 van deze luxe horloges gemaakt. Zo ver wij weten is dit de enige horloge met een kleurensamenstelling van licht roze en goud.

Patek Philippe Cannavaro Patek Philippe Cannavaro

Er wordt verwacht dat de opbrengst van dit luxe Patek Philippe horloge een bedrag zal opleveren tussen de 578.000 en 788.000 euro. Daar kunnen dus heel wat jongeren mee geholpen worden in zijn foundation.

Nu is dit horloge al Pittig duur maar het kan nog duurder met de Patek Philippe Grandmaster Chime: het meest kostbare horloge ter wereld.