In welke Rolex moet ik investeren?

Investeren in een horloge is vaak een goed idee. Maar je moet wel weten welke horloges er veel waard gaan worden. Want een goedkoop horloge kopen is niet zo’n goed idee. Althans, als je er uiteindelijk veel winst uit wilt halen. Natuurlijk zijn er een aantal merken die bekend staan om het stijgen in waarde, zoals AP, Patek Philippe, Cartier en Rolex. En die laatste is misschien wel de meest slimme, want Rolex heeft modellen die nu best goedkoop zijn, maar later écht heel erg veel waard kunnen worden. Natuurlijk is het lastig om te weten in welke je dan precies moet investeren. Met onderstaande modellen zit jij in ieder geval goed

 

1. Submariner

Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je Rolex meer waard gaat worden, is het investeren in een Submariner écht de beste optie. Niet alleen is dit horloge al redelijk goedkoop te koop, ook is hij onverwoestbaar en over een aantal jaar alweer een stuk meer waard. De Submariner is populair onder de liefhebbers doordat het horloge echt is gemaakt voor duikers. Zo zit er een ontluchting systeem in waardoor de druk van het horloge wordt gehaald, mocht je diep zijn gaan duiken. Dus wil je een horloge dat ook nog eens bijzonder is, ga dan voor de Rolex Submariner.

submarines

2. Een gouden Rolex

Al eeuwenlang investeren mensen in goud. Waarom? Omdat goud een schaarste is en er steeds minder van is. Daardoor wordt het elk jaar een stuk duurder. Investeren in een gouden horloge is daardoor ook een hele goede optie. Daardoor investeer je niet alleen in het goud van het horloge, maar ook in het horloge zelf. Een win-win situatie, dat is het zeker.

3. Rolex voor vrouwen

De dunne horloges voor vrouwen gaan bij Rolex als warme broodjes over de toonbank. Geen wonder dat deze horloges eigenlijk altijd uitverkocht zijn. Vooral de écht dunne van 26 mm zijn erg geliefd onder de vrouwen, maar ook onder investeerders. Dus mocht je ooit een tegenkomen voor een mooie prijs, schaf deze dan meteen aan. De kans dat deze binnen vijf jaar een stuk meer waard is, is heel erg groot.

rolex 26 mm investeren