Wilfred Genee in de ochtend op de radio

Wilfred Genee verhuist daarmee met zijn middagprogramma Veronica Inside naar de ochtend van de radiozender. De show was eerst te horen in de middag van Radio Veronica.

De sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen verhuizen mee van de middag naar de ochtend. Rick Romijn kreeg trouwens laatst ook zijn eigen programma, daarmee is de programmering van het radiostation bijna elke dag van de week opgevuld met makers van Veronica Inside. Mét of zonder ochtendshow, hij verdient meer dan zijn collega’s Johan Derksen en Rene van der Gijp.

wilfred genee rene van der gijp johan derksen

Collega’s Johan Derksen en Rene van der Gijp hebben lager salaris

Met de komst van de nieuwe ochtendshow krijgt Wilfred Genee vast een klein zakcentje extra als dank voor het vroege opstaan. Eerder werd al bekend dat de televisie en radio presentator 700.000 euro verdient bij Talpa. Dat is een stuk hoger dan zijn collega’s Johan Derksen en René van der Gijp.

Zijn collega Johan Derksen heeft namelijk minder goed onderhandeld en houdt jaarlijks een bruto salaris over van 500.000 euro. De man met de aanstekelijke lach, René van der Gijp, verdient tienduizend keer meer dan dat hem ooit was aangeboden bij RTL: 34 euro om zijn reiskosten mee te betalen. Met een salaris van 600.000 euro kan van der Gijp prima op en neer karren naar Hilversum.

Wilfred Genee krijgt nieuwe nieuwlezeres

Momenteel is er tijdens de middagshow van Radio Veronica een behoorlijk knappe nieuwslezeres in de studio te vinden: Celine Huijsmans. Eén van de meest knappe vrouwen van Nederland, die ook vaak tijdens Shownieuws te zien is, verhuist niet mee naar de ochtendshow met Genee. Als vervanging komt Florentien van der Meulen het nieuws lezen.

celine huijsmans

Nieuwe concurrentie voor Mattie & Marieke?

Met een salaris van 600.000 euro per jaar komen zijn concurrenten Mattie & Marieke niet in de buurt van Wilfred. Wél zijn de twee op dit moment de best beluisterde ochtendshow van Nederland. Wellicht verandert dat, wanneer het team van Veronica Inside de ochtendshow gaan presenteren.

Vanaf 2 november is de nieuwe ochtendshow te beluisteren van maandag t/m donderdag tussen 07:00 en 09:00 ’s ochtends, op Radio Veronica.