Mattie Valk

Mattie Valk is al jarenlang een succesvol DJ bij radiostation Qmusic. Hij heeft grote bekendheid gekregen door de ochtendshow die hij jarenlang samen met Wietze de Jager heeft gepresenteerd. Dit succesvolle concept eindigde echter na een conflict tussen de twee DJ’s. Hierbij stapte Wietze de Jager over naar Sky Radio terwijl Mattie ‘gewoon’ bij Qmusic bleef.

Penthouse Mattie Valk
Foto via BekendeBuren

Zijn nieuwe penthouse in Rotterdam

Mattie Valk heeft het penthouse kort geleden aangeschaft. Het penthouse ligt in Rotterdam. Vroeger was het een pakhuis maar nu is het omgetoverd tot een appartementencomplex. Aan de buitenkant is het nog duidelijk zichtbaar dat het ooit een pakhuis was. Het is dan ook een Rijksmonumentaal pand.

Mattie beschikt met zijn penthouse over een woonoppervlakte van 169 vierkante meter. Hierin zitten twee kamers die verdeeld zijn over twee woonlagen. De keuken is erg luxe en beschikt over een werkeiland. Daarnaast heeft het penthouse nog een dakterras van maar liefst 82 vierkante meter. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. Ook heeft Mattie twee parkeerplaatsen toegewezen gekregen.

Mattie Valk penthouse
Foto via BekendeBuren

Zoveel betaalde Mattie Valk ervoor

Voor dit penthouse heeft Mattie 640.000 euro betaald. Om dit te kunnen betalen heeft hij een hypotheek genomen van 631.250 euro. Door de hoge prijs is een woning zoals deze iets waar jij slechts van kunt dromen.

Mattie Valk penthouse
Foto via BekendeBuren

Mattie Valk is niet de enige bekendheid die een mooi penthouse tot zijn beschikking heeft. Ook Ajax-speler Hakim Ziyech woont in een prachtig penthouse. Zijn appartement is gelegen in Amsterdam aan de Zuidas. Dit is overigens niet het enige penthouse dat je in Amsterdam kan vinden. Deze prachtige woning in onze hoofdstad is wel meer dan 8 miljoen euro waard.

Hieronder volgen nog een aantal foto’s van het waanzinnige penthouse van Mattie Valk:

Woonkamer
Foto via BekendeBuren
Badkamer
Foto via BekendeBuren
Kamer
Foto via BekendeBuren